Akne behandlingar

Hur bota akne naturligt hemma med gemensamma kök grönsaker

De flesta människor tenderar att skrika som en galning när de börjar att se akne på deras ansikte, och många av dem rusar in i butiken för att köpa den senaste akne produkten, istället för att gå direkt till köket och hitta något användbart där. Ja, om du undrar varför du bör gå till köket när du har lite acne som förekommer, bör du veta att köket kommer att hjälpa dig att bota din akne naturligt. Tja, talar jag om de grönsaker som du brukar hitta i köket. Ja, de kan hjälpa till att bota dessa akne snabbt. Här är 5 gemensamma kök grönsaker som hjälper dig att bota akne naturligt hemma:

1. Spenat

Vet du kraften i spenat? Spenat kan hjälpa dig att förhindra massor av sjukdomar i kroppen (Ja, det kan "tekniskt" göra ditt immunförsvar stark) som hjärtsjukdomar, artrit och cancer. Men inte bara det. Spenat innehåller även massor av vitamin K, A och järn, som är mycket viktiga komponenter för att hålla huden frisk. Således, genom att äta spenat ofta, du kommer att kunna reparera skadan i huden och gör din akne försvinner från insidan.

2. Morot

Vet du att kanin älskar morot så mycket? Tja, bör du älskar morot ännu mer. Varför? Det innehåller massor av a-vitamin, som hjälper dig att bota din akne och det kommer att eliminera din inflammation i huden snabbt. Med andra ord, hjälper det dig att radera rodnad i huden som orsakas av akne. Du kan äta din morot raw (precis som kaniner) eller du kan göra din egen morotsjuice och dricker det dagligen.

3. Gurka

Gurka används ofta som en naturlig ansiktsmask. Det används också till att minska svullnader av dina ögon. Så är gurka mycket användbart för din hud. Det är därför det är allmänt används av många skin care experter i deras naturliga hudbehandling. Men vet du att gurka är också bra att minska uppkomsten av din akne? Ja, denna grönsak är bra att uppdatera huden från insidan, minska inflammation och lindra din hudens struktur. Genom att äta några gurkor varje dag (Välj de stora och fräscha), du kommer att kunna hålla huden frisk naturligt (och utan akne alltför).

4. Vitlök

Vampyrer inte gillar vitlök, så gör din akne. Vitlök är en viktig växtbaserade medicin att bota akne. Det beror på att vitlök innehåller stark antioxidant, anti-bakteriell och antibiotiska egenskaper som kan bidra till att rensa bort akne från ansiktet. Men minns att det inte rekommenderas att använda vitlök om du har svår akne eller stora finnar (samt mycket känslig hud). För att använda detta örtmedicin, du behöver tvätta ansiktet första innan vitlök för ditt ansikte. Vänta för en till två minuter och skölj sedan med vatten.

5. Broccoli

Det är så hälsosamt att äta broccoli varje dag. Varför? Det är eftersom det innehåller många hälsofördelar som verkligen kommer att rädda ditt liv, som att främja friska ben, förebygga cancer, hålla ditt hjärta frisk, förbättra din vision, att hjälpa dig gå ner i vikt, fastställande din matsmältningssystemet problem och stärka ditt immunförsvar. Men broccoli är också känd som en grönsak som kan främja hud hälsa. Broccoli innehåller stark antioxidant komponenter samt många vitaminer som hjälper till att bekämpa akne från insidan. Så, det skulle vara bra för dig att inkludera broccoli i din dagliga måltider.

De är 5 gemensamma kök grönsaker som hjälper dig att bota din akne naturligt. Kan du hitta några av dessa grönsaker i ditt kök? Om så är fallet, kan då du börja använda dem just nu för att minska din akne symptom.