Akne behandlingar

Hur bota akne snabbt utan krångel

Du vakna upp på morgonen, och med lata steg gå över en spegel. "AJ! Det finns akne kommer från ingenstans. Nej! Det är stort, det är fult och det sprider sig överallt. Vad ska jag göra?" Du panik, och du skriker (naturligtvis inom ditt sinne) och tänka på slutar ditt liv snart (oroa dig inte, det är bara ett skämt). Vad är sättet att rensa din akne snabbt, utan krångel? Här är några förslag som du kan följa för att se till att din akne inte blir galnare över de närmaste dagarna. Också, när du följer dessa förslag, kommer du att kunna ge "första hjälpen behandling" för din akne och få resultatet snabbt. Här är 5 saker du kan göra för att bota akne snabbt utan krångel:

1. Förbered ett glas avokado

Varför behöver du förbereda en avokado glas? Det beror på att denna juice är speciell. Den innehåller massor av bra näringsämnen som kommer att reparera din hudskador och minska din akne symptom. Så, är det viktigt att bara göra en avokado glas och dricka det omedelbart. Sedan, glöm inte att dricka denna juice regelbundet minst 2 gånger per dag. Du ser resultatet ganska snabbt.

2. Förbereda några skivor vattenmelon

Nu, förbereda för vissa skivor vattenmelon från ditt kylskåp (eller, om du inte har det, sedan köpa den i din lokala frukt butik omedelbart!). Vattenmelon är färska och innehåller bra näringsämnen för att uppdatera ditt ansikte. Det kan hjälpa dig att bota akne snabbt från inuti kroppen. Bara äta två skivor vattenmelon kommer att ge dig en stor känsla av förfriskning i din kropp, och det kommer att återspegla omedelbart på din hud. Glöm inte att äta minst 2 skivor vattenmelon varje dag. Det är bra för din hud.

3. Sova i flera timmar

Nu, fråga dig själv om du har brist på sömn eller inte. Om så är fallet, sedan förbereda lite tid att sova mer. Istället för att göra onödiga aktiviteter under dagen (vilket kommer att göra dig trött och påverka huden negativt), bör du ledig tid att vila. En blott två timmar utöver din sömn hjälper dig att återställa din hud tillbaka till balans. Men glöm inte att sova minst 8 timmar i natt. Detta är viktigt.

4. Ren din kropp och din miljö

Tror du inte att du har en rörig kropp? Du rengör din kropp ordentligt? Du rengöra dina kläder, sängen, din kudde, ditt hem, din miljö, korrekt? Om inte, föreslår jag dig att göra det nu. Varför? Det beror på att städningen är nyckeln till hållbar klar hud. Acne älskar att besöka dem med smutsiga kropp och smutsig miljö. Så vara säker på att inte bjuda in acne på huden av bristen på renhet i din kropp och miljön.

5. Dricka några glas mineralvatten

Brist på vatten i kroppen kan medföra katastrof till din kropp. Det kan orsaka extrem trötthet, uttorkning, torr och saggy hud och naturligtvis många andra problem. Det är därför du behöver för att dricka tillräckligt med vatten för att hålla kroppen hydrerad. Kom ihåg att vår kropp består mestadels av vatten, så du måste ta ansvar i "vattning" det varje dag. Som en växt beror kroppens hälsa mycket på det vatten som vi konsumerar. Så du bör dricka några glas mineralvatten nu, och glöm inte att dricka minst 8 glas mineralvatten varje dag för att hålla din kropp hälsa (liksom huden) i gott skick.