Akne behandlingar

Hur bli av halsen akne - det naturliga och holistiska sättet!

Hur bli av halsen akne är en förbryllande, traumatiska och irriterande upplevelse, liknande dem som lider av ansikte akne, som allmänt förekommer samtidigt. Fula fläckar av whiteheads, pormaskar och pustler som växer i områdena som nacke ger upphov till en mängd stressande och känslomässiga problem. Läs vidare för att se hur naturligt och holistiska metoder fungerar bäst - och bättre - än konventionella dermatologer lösningar.

Hur kommer hals Acne?

Dess ursprung är inte väldefinierade eller beprövad, men det finns några möjliga orsaker:

Smuts och svett från ansträngande övningar tvättas inte omedelbart genom att duscha.

Klädd för tajt skjorta krage kommer att orsaka svett och smuts ansamlas runt nacken.

Nära rakning av halsen kommer att leda till akne keloidalis nuchae, som kommer från inåtväxta/oklippt hår fortfarande inbäddade under områdena haka och hals.

Använda slitna rakhyvel blad kan orsaka rakning nedskärningar.

Exponering för kemikalier som klor och PCB (polyklorerade bifenyler) och simning i över klorerade pooler kommer att leda till "chloracne" - finns oftast i områdena som nacke.

I samtliga dessa fall bakterier växer, och hals akne visas.

Hur bli av halsen akne under dessa flyktiga omständigheter?

Hur bli av din hals akne permanent med bara naturliga och holistiska metoder:

Acne som visas i halsen, nära eller under hakan, eller rygg, är ett tecken på inre hormonell obalans i kroppen - både män och kvinnor - och inte bara igensatta porer!

Stress upprättas dessutom nu för att vara en större orsak till akne bildas.

Eftersom inre hormonella obalanser i kroppen som orsakar stress och trötthet, de naturliga och Holistiska tillvägagångssätt kommer att koncentrera sig på: ändra din kost till att äta mer grönsaker, gröna och andra essentiella fettsyror livsmedel; stoppa raffinerat sockerkonsumtion. och ökar din daglig träning för att ge dig mindre flab, bättre hud ton och en piggare och friskare kropp!

Lägg till att ändringarna tröskeln med en bättre sömn regim, e.g. 7-9 timmar per natt för vuxna.

Också, att få mer naturens solljus dagligen kommer uppväger hud cancer(melanoma) skrämma, och din D-Vitamin, melatonin och kväveoxid nivåer kommer att öka kraftigt - det senare kommer att minska ditt blodtryck nivå också!

Så, gör bort med dermatologer dyra läkemedel, antibiotika och krämer, som dessa är tillfälliga lösningar och har många allvarliga biverkningar. I stället, nu gå för dessa naturliga och holistiskt sätt att behandla din hals akne - det är billigt, drogfri, och du bota din hals akne permanent - och utan ytterligare påfrestningar för!