Akne behandlingar

Hur man förbereder aloe juice hemma och använda den för att bota akne - en steg för steg guide

Aloe vera växten är en av naturens många underverk, är välkända för sina läkande egenskaper och otroligt rik näringsämnen. De flesta människor är medvetna om kraften i aloe vera gel för att lindra brännskador och skrapsår på huden, men visste du att du kan svälja aloe vera juice internt? På grund av de många anti-svamp, anti-virala och anti-bakteriella egenskaperna av aloe vera gel, det inte bara hjälper till att läka huden externt, men det kan också användas för att behandla besvärande hudsjukdomar som acne också.

Forskning har visat att en av de främsta orsakerna till akne är överdriven produktion av toxiner lagras i kroppen. När dessa gifter inte är kunna finna sin väg ut ur kroppen genom naturliga matsmältningsprocess, kommer de yta på huden i form av stötar, finnar och pormaskar. Använda aloe vera gel som en "kraftfull ingrediens" i en hemmagjord juice drink kommer att ge din kropp de toxin-fighting näringsämnena behöver den klara din hud upp bokstavligen inifrån och ut. Allt du behöver är din egen aloe vera växt och några enkla ingredienser som beskrivs nedan, och du kan göra din egen akne-busting, hud-clearing aloe vera juice drink! Här är de steg att ta för att förbereda en effektiv aloe vera juice för din akne;

Steg ett: Skär av en stor, friska blad från din aloe vera växt. Låt harts att droppa ur bladet genom att hålla den avskurna änden ner. Oroa dig inte för gelen kommer ut; Det är tillräckligt tjock för att kämpa mot gravitationen och bo inne i bladet.

Steg två: Använd en vass kniv för att dra försiktigt svålen från blad och kasta den. Se till att skära bladet längden, med hjälp av långsam och jämn rörelser. Försök att undvika några ryck eller "hacka" rörelser, bor medvetna om god praxis vid alla tillfällen.

Steg tre: Använd din kniv att ta bort aloe vera gel av bladet, och se till att utesluta det gula lagret nära den yttre skal. Den gel som du skörda från blad bör helt klart; se till att behålla så mycket av det gula lagret av gelen som möjligt. Om din leaf är tillräckligt stor, bör detta lämnar er med ungefär 2 msk av tydliga aloe vera gel. Om du inte har att mycket gel ännu, kan du behöva skära ett annat blad från din aloe växt och upprepa stegen ovan för att få mer gel.

Steg fyra: Placera gelen i en mixer så snart som möjligt, och sedan lägga till en kopp (8 gram) av någon typ av citrus juice som apelsin, ananas och grapefrukt. De ingredienser som du lägger till här är mycket flexibla. Du kanske vill lägga till några färska frukter och vatten istället för fruktjuice, eller om du känner dig mer äventyrlig, kan du lägga mandelmjölk eller kokosmjölk.

Steg fem: Blanda saften och gel tillsammans tills den har en slät, även utseende. Sedan bara Häll saften i din favorit kopp eller glas och njut!

Dricka denna aloe juice dryck fyra eller fem gånger i veckan kommer att ge din kropp med de näringsämnen den behöver för att befria kroppen av akne-orsakar gifter, och det kommer att hjälpa dig att eliminera akne inifrån och ut!