Akne behandlingar

De bästa tipsen som hjälper dig att hantera akne problem

Extrema temperaturer kan orsaka din akne att blossa upp. Du tenderar att svettas mer när det blir riktigt varmt. Svettning kan täppa till porerna och kan orsaka stor irritation. Detta kan resultera i en akne flareup. Kallt väder kan också torka huden torr. Båda dessa situationer är dåligt för din hud.

Du är benägna att se färre akne breakouts om du eliminera alla eller några av koffeinintag från din kost.

Vitlök kommer att bli av med gifter från systemet och hjälpa nya huden utvecklas. Du kan förbättra din akne genom att sprida vitlök över bagels eller klyftor vitlök kosttillskott.

Zink hjälper akne eftersom det minskar bildandet av toxiner under huden. Cystisk akne kan reduceras till några stötar genom att ta zink varje dag.

Om du har tillgång till en pool, gå till poolen så ofta som möjligt. Simning ger övning för att slappna av och avkoppling som kan hjälpa till att styra din kropp. Klor kan bidra till att minska acne.

Du kanske vill repa själv eller plocka på finnar, men sprida olja och smuts från fingrarna på din hud är en dålig idé. Smutsen blir instängd i porer orsakar inflammation inträder.

Känner du dig som om du ska ha acne för resten av ditt liv? De hormoner som produceras av stress kan ytterligare inbjuder irritation.

Fläck pinnar är ett bra sätt att dölja märken i ansiktet. Detta möjliggör riktad applikation. Fläck pinnar är oftast inte lika tjock som concealers och bör inte täppa till porerna än concealer.

Olja-baserade makeup kan täppa till porerna och orsakar akne breakouts. Akne problem orsakas ofta av användningen av oljebaserade makeup. Dessa typer av produkter kan innehålla synthestics som kommer att provocera en utbrytning.

Se till att hålla hydratiserade dagligen. Det föreslås att de flesta människor behöver dricka mellan sex till åtta glas per dag. Dessa kan blockera dina porer och bidra till ännu mer akne.

Stress kan orsaka produktionen av hormoner, och det är också skadligt för din hälsa. Minska stress via motion, meditation eller avkoppling.

Om du vill undvika att acne bryter ut, är det viktigt att du genast bli av kroppen svettas. Längre svett är på kroppen, ju längre den har att täppa till porerna. Ta en dusch efter att ha arbetat upp en bra svett.

Det är inte bara en gammal wive berättelse; stress är en faktor till akne.

Om du lider av akne, tvätta alla dina handdukar, örngott och örngott ofta. Dessa sängkläder alla samla bakterier när smutsiga.Bär samma outfit för längre tid kommer att göra väg för bakterier att växa, så håll dig till en regelbunden tvätt rutin.

Akne drabbar säkert många, men det behöver inte kännas som ett problem som du inte kan kontrollera. Denna taktik kan hjälpa dig att bekämpa akne lidande. Du kommer bli förvånad hur mycket dessa idéer kan göra för att hjälpa dig att kontrollera din akne.