Akne behandlingar

Bästa hem rättsmedel för cystisk akne

Vet du att akne är en av de vanligaste hudsjukdomarna? Acne börjar normalt med en blackhead. Pormaskar bildas med bildandet av döda hudceller och olja inuti en por och det täpper porerna. Det oftast multiplicerar och sprida mer när personlig hygien är inte tas om hand. Alla vill bli av med akne så snart som möjligt. Men några av de akne behandlingarna är dyrt men det finns några huskurer som du kan försöka att bli av med din akne. Dessa huskurer är kända för att ha de bästa effekterna för att behandla akne hemma.

Isbitar är tillgängliga i varje hem och det är ett bra hem rättsmedel för akne. Linda isen kuben i en trasa och gnugga den på din hud för inte mer än 2 minuter. Upprepa denna process flera gånger eftersom det hjälper för att skärpa porerna.

Huden kan skärpas med hjälp av gurka saft. Tillämpa gurka saft i 15 minuter och sedan tvätta bort.

En blandning av kanel och honung kan också användas för att bota akne. Applicera blandningen på natten och tvätta det på morgonen.

Tomat är kända för att ha bra egenskaper för att ta bort svarta huvuden. Det är också känt att har en bra behandling för fet hud. Skär tomaten i hälften och gnugga den på huden. Tvätta efter 15 minuter.

De sista hem rättsmedel för akne är mjölk och citron. Koka ett halvt glas mjölk och blanda citronsaft i den. Tillämpa detta på huden när svalnat i rumstemperatur. Det används främst för att behandla pormaskar, finnar och acne samt.

Dessa 5 gratis tips är enkla att använda och kan göras hemma. Du behöver inte oroa dig för att köpa dyra örter eller läkemedel att göra dessa huskurer. Om dessa tips fungerar inte på dig eller din akne villkor är redan dålig, kontakta din läkare omedelbart.

Orange Peel pasta är lätt att göra och använda hem botemedel. Marken apelsinskal och blanda det med tillräckligt vatten till en pasta. Tillämpa det på din akne i minst 30 minuter och tvätta bort med ljummet vatten.

Om din akne villkor inte är normal, kontakta en läkare eller en hudläkare. Gå inte med hem rättsmedel för att bota en speciell typ av akne i stället för att rådfråga en läkare.