Akne behandlingar

Hur bota din cystisk akne naturligt

Låt mig först definiera termen "cystisk acne" i denna artikel. Cystisk akne är en form av akne som är stora, skrymmande, röd och smärtsamma. Det innehåller vanligtvis flera whiteheads inuti, vilket är anledningen till varför du känner smärtsam känsla när du har den. Det är vanligen mycket stark, och svårt att bota, om inte du kan ta bort whiteheads säkert och ha tålamod nog att vänta att hända. Denna artikel kommer att diskutera om hur du kan bota din cystisk akne naturligt så snart som möjligt.

Nu kanske du redan vet om något som kallas akne plats behandling, en form av lokal akne behandling som du kan använda direkt på din akne. Vi kommer använda det för att påskynda processen för helande så att du inte behöver bära bördan för länge. Och naturligtvis kommer vi att göra det den naturliga vägen. Så, låt oss komma in i huvudämnet.

Jag har sammanställt listan över saker att göra för att påskynda processen för helande av din cystisk akne. Så, här är 5 saker du behöver göra för att bota din cystisk akne naturligt:

1. Ändra din kost

Detta är ett mycket viktigt steg för dig att ta. Ja, du kan redan höra om det mycket, men ändra din kost är nyckeln till bota din cystisk akne framgångsrikt. Utan kostomläggningen, kommer inte ditt försök att bota din cystisk akne ge dig något betydande resultat. Så, det första som du behöver göra är att ändra din kost. För att lägga till mer grönsaker till din diet och eliminera skräpmat, mejeriprodukter och kött ur kosten. Äter också, vissa färska frukter efter dina måltider så att du kan ge din hud mer hälsosam kost att bota din akne.

2. Har en hel del sömn

Känner du dig trött? De flesta akne drabbade som jag vet ofta känner dig trött, och deras trötthet återspeglas i deras ansikte. Kanske tänker du för mycket om din akne. Kanske har du för många aktiviteter att göra under dagen. Eller, kanske du har inte tillräckligt med tid att ha normal sömn i natt av olika skäl. Mitt råd till dig är att du bör ha en hel del sömn om du vill bota din cystisk akne. Du behöver nog sova i natten samt några tupplurar under dagen. Du ser att de flesta läkare kommer att rekommendera sina patienter att ha en hel del resten för att bota sin sjukdom. Betrakta din cystisk akne som en sjukdom också. Du bör försöka spendera mer tid att ta en vila att tillåta din kropp att läka din akne naturligt.

3. Super hälsosamma livsmedel

Vad jag anser super hälsosamma livsmedel finns specifika livsmedel som kan ge verkliga fördelar för huden, särskilt i healing din acne, mycket snabbt. Dessa livsmedel är avokado juice, äpple, mandel, vattenmelon och melon juice. Äter de super hälsosam mat ofta och du ser bra förbättring i huden i några dagar. I själva verket, kan du lätt mjuka din cystisk akne över natten om du äter dessa super hälsosamma livsmedel mycket under dagen.

4. Avslappning

Tja, rekommendera jag också dig öva någon avslappningsteknik för att effektivt minska din stress. Mina rekommendationer är yoga, andningsövningar, meditation, bastu, kroppsmassage och aromaterapi. Det är mycket viktigt för dig att hålla din stress nivå på den lägsta om du vill bota din cystisk akne snabbt.

5. Honung

Nu talar vi om acne fläck behandling. Det är så enkelt. Du kommer att använda honung. Ännu bättre, kan du använda Manuka honung för detta ändamål. Kom ihåg att honung kan hjälpa dig att bekämpa bakterier och irritation i huden. Detta kommer att kraftigt hjälpa dig att läka din cystisk akne snabbt. Använda honung efter att ha tagit ett bad, på morgonen och kvällen. Se till att dina händer och ansikte är rena innan detta naturliga akne botemedel för ditt ansikte. Tillämpa honung till din cystisk akne och vänta i ca 15 minuter innan du skölja den med vatten.

De är listan över saker som du behöver göra för att bota din cystisk akne naturligt. Kom ihåg att du bör göra allt ovan tillsammans. Inte plocka bara en metod och överge de andra. Det är viktigt för dig att använda ovanstående tips tillsammans så att du kommer att kunna se den verkliga resultaten från din behandling.