Akne behandlingar

Vissa acne hem behandlingar som kan lösa dina hudproblem

Det finns en hel del acne hem behandlingar som du kan följa för att lösa din akne problem. De flesta av oss utväg att köpa produkter som visas att fungerar som magi på finnar och få dem att försvinna för alltid. Sanningen är att de flesta av dessa produkter fungerar bara tillfälligt och när du slutar att använda dem, din akne tillbaka igen. Sådana produkter innehåller antibiotika och syror som svavel, salicylsyra och bensoylperoxid som fungerar genom att minska bakterier och torkar ut finnar.

Vad Hem Acne Behandlingar fungerar för dig?

Några av de viktigaste saker du behöver göra för att hålla huden klara av finnar är en bra rengöring regim, en hälsosam kost och massor av vattenintag. Du kan kolla med en hudläkare om vissa medicinska krämer för din acne om det är mycket svår. Men för övrigt bara några enkla saker kan göra en enorm skillnad för din hud.

Du måste se till att huden hålls ren genom att följa en regelbunden rengöring rutin. Du bör tvätta ditt ansikte med ett milt rengöringsmedel minst två gånger om dagen. Du kan använda en face scrub två gånger i veckan. Inte Skrubba huden för mycket som det kan göra saken värre. Även ditt hår måste hållas ren så schampo varje dag och hålla det borta från ansiktet. Drick mycket vatten, minst 8 glas per dag, att spola ut gifter. Se till att du äter tillräckligt frukt och grönsaker varje dag. En hälsosam kost gör underverk för din hud.

Ett annat bra sätt att hålla acne på bay är utövande av någon form. Du kan prova jogging, hoppa eller även dans. När du svettas, få tilltäppta porerna och låta alla oljor. Du kan se skillnaden efter bara en veckas daglig motion.

Detta är ändringar du kan göra till din livsstil så frisk och klar hud. Men finns det några riktiga hem akne behandlingar som vi kan följa för att bli av med våra finnar och pormaskar? En mycket effektiv behandling är ångande ditt ansikte. Du kan göra detta tre till fyra gånger i veckan. Ångar ansiktet unblocks dina porer och låter all olja ut lätt så det inte samlas under huden.

En annan viktig sak att komma ihåg är att undvika fet mat eftersom detta kan förvärra ditt tillstånd. Så nästa gång du är känsla som ett mellanmål, har lite fett gratis yoghurt med frukt i stället för att gripa tag en påse med fet potatis wafers.

Tillämpa honung på de drabbade områden fungerar underverk. Honung dödar bakterier på huden och förhindrar mer attackera. Tillämpningen av andra naturliga ingredienser som vitlöksklyftor, rosenvatten och apelsinskal pasta kan också hjälpa rensa din akne.

Utöver dessa enkla hem akne behandlingar, kan du ta vissa kosttillskott som är bra för din hud. Vitamin A är bra för huden eftersom det minskar mängden talg produceras av din olja körtlar. Zink är en annan effektiv tillägg eftersom det bidrar till att minska inflammation och läker blemmor. Naturligtvis, kommer att du behöva kontrollera med din läkare innan du börjar ta något tillskott.

Se till att din krämer och kosmetika är alla vatten-baserade. Något annat kommer att göra din hud mycket fet. Hålla händerna från ansiktet. Om du hålla röra ansiktet, överföra du mer bakterier på den. Som ni ser, det finns många hem akne behandlingar kan du följa att förebygga och bota akne.