Akne behandlingar

Vuxen akne botemedel - tre viktiga faktorer som du bör vara medveten om

Om du har letat för att befria er från vad vi alla tenderar att se som en förbannelse, problemet försvårande kallas akne, då ska du vill stoppa vad du gör, få bekväm och läsa denna artikel direkt, eftersom detta är början på din lösning.

I de närmaste minuterna, vi kommer för att titta på tre mycket viktiga faktorer som du skulle vilja vara medvetna om detta hjälper dig att befria er från denna förbannelse av akne en gång för alla. Först ska vi prata om skillnaderna mellan interna och externa botemedel. Nästa, vi kommer att prata om fördelarna du får från att använda händerna röra ansiktet mycket mindre. Slutligen kommer vi att diskutera varför varmvatten är en stor källa att använda när det gäller att bli av med akne.

Först, kan prata om externa botemedel, såsom akne ansikte tvätta och acne ansikte krämer, och varför de inte är lika effektivt som börjar internt. Källan till alla akne börjar från inom dig. Många gånger kan du slå akne med den mat du äter, eller sluta äta. Acne ansikte tvätt och akne ansiktskrämer att fokusera på just de akne och röda fläckar kan bli kostsamma, och fortfarande akne visas igen inom veckor, om inte dagar. Det finns tillfällen som dessa produkter kommer att ha din hud känsla torkade och lämnar det värre än det var innan du använder produkten.

Som folk använder vi våra händer mycket hela dagen, därför är det inte en överraskning händerna kan vara en orsak till akne. Fördelarna med att röra vid ansiktet mycket mindre kommer att hjälpa enormt, men vi behöver våra händer. Våra händer bär mer fett och smuts än någon annan del av vår kropp. Fundera på det, vi skaka andra människor händer, ta vi dörrhandtag, vi gör allt med våra händer. Saken är den, vi inte lever i en sanitära värld. Det är Sad men sant. När vi berör vårt ansikte, allt som fett och smuts på händerna täppa häller på vårt ansikte, blir en orsak till akne.

Slutligen kan varmt vatten bli en stor källa att använda när det gäller att bli av med akne. Varmt vatten och en trasa kan utföra mirakel. Placera en varm trasa över ansiktet tills du känner rag coola ner på ditt ansikte, sedan köra den under varmvatten igen, sedan lägger tillbaka över ansiktet för en andra gång, tills den svalnar. Gör det två gånger varje natt och morgon, och du kommer att känna en skillnad i din hud omedelbart. Vad hett vatten och trasa göra är öppna din häller, så att smuts och fett att fly utan att skada huden. Din hud kommer kännas mjuk och friskare.

Detta fungerade bra för mig!

Det är tre saker, om du hålla i minnet, kommer att hjälpa dig drastiskt bli av med din akne för en livstid. Externa botemedel kan som akne ansikte tvätta och acne ansikte krämer bara göra din hud är värre än det en gång var. Start från insidan kommer att få livstid fördelar och du kommer att ha en bättre chans att aldrig se din akne igen. Varmt vatten och trasa är en mirakel-arbetare. Alla acne är smuts och fett instängd i din häller, medan varm trasa och vatten bara lindrar smuts och fett, lämnar huden känner renare än det var.