Akne behandlingar

Salicylsyra för akne Ärrbehandling

Acneärr i de flesta fall visas som röda märken. De tenderar att pågå i några veckor, eller till och med månader efter finne har försvunnit. Det är bra är att det finns receptfria produkter som hjälper till acne scar behandling.

Peeling är ett naturligt sätt som kan användas att lätta och också tona akne ärr. När du är klar på huden det kastar bort det översta lagret av hudceller och unearths hudlagret som finns direkt under. Det nya lagret har potential att bli unmarred och fräsch.

För akne Ärrbehandling, kan du använda en scrub som innehåller fina korn eller alternativt försiktigt gnugga området med en pensel för hud som är torr. Detta är två enkla sätt som du kan vidta för att ta bort yt-nivå hudceller. Upprepade gånger att göra exfoliering är nödvändigt om du vill bli av med akne ärr helt. Det är tillrådligt att du exfoliate minst en gång i veckan tills ärret bleknar.

Det finns flera peeling som har visat sig vara tillförlitlig akne ärr behandlingsalternativ. Blekning peeling hjälper till att minska rodnad i ärr och minska uppkomsten av ärr. De innehåller en liten andel av salicyclic syra eller glykolsyra lösning. Lösningen förhindrar alla finnar i framtiden och bleknar ärren.

Salicylsyra är en bra ärr och akne behandling. Det fungerar genom att försvaga banden mellan hudcellerna. Det uppmuntrar exfoliering och garanterar minimal risk för irritation. En peeling som har glykolsyra hjälper till att stimulera produktionen av kollagen i huden som finns under lager. Hudlagren kommer så småningom fram om exfoliering görs regelbundet. Det kommer inte ha några ärr. Skalet bör användas två eller tre gånger varje vecka om du vill få bra resultat.

Acne fläck behandlingar har gjorts på ett sådant sätt att de kan hantera finnar när de först visas. De också hjälper bli av post-akne ärrbildning. Gelerna har en 2% salicyclic syra lösning.

För att göra en finne blekna och även förhindra ärrbildning finns det ett par steg du måste följa:

Använd en bomullspinne för att badda en liten mängd gel direkt på finne före sänggåendet.

Undvik att använda händerna. Bakterier från händerna kan överföras till finne som kommer att irritera det mer.

Se till att du tvättar ansiktet på morgonen. Detta är ett bra sätt att förhindra ärrbildning. Om tillfälligtvis ärrbildning uppstår, fortsätta tillämpa gel varje kväll på det drabbade området. Över tiden, kommer gelen blekna ärret.