Akne behandlingar

Kan jag äta orsakar akne? vad jag äter inte kan orsaken till akne?

Undrar du om du ska oroa njuter dessa påsar chips du har begäret, såsom Cheetos, Doritos, med en twist av din favorit godis innan du går ut med vänner? Då igen, kanske du inte har de bra saker du längtar efter eftersom dina vänner kanske inser en stor finne som bildas på ditt ansikte medan du har en bra tid.

Det är ok! Du behöver inte känna sig generad om en finne poppar upp mitt i en konversation. Chips och godis kommer inte göra en bula bara dyka upp i en natt. Så känn dig fri att öka din socker högt och njut av din kväll utan bekymmer av akne.

Även om, vad du äter kan ha en effekt på kroppen som kan resultera i din akne. Den känslan av att ändra kosten alla eftersom din akne bara inte är frågan. Rädda dig själv från att stress. Det finns många sätt att befria din akne utan att överge den mat du älskar mest. Nu är det inte en stor sak.

Det är OK att njuta av skräpmat från tid till, men å andra sidan, äta hälsosamt kommer att lämna dig en steg foran din akne. Äta hälsosamt hjälper kroppen kämpa mot akne, genom att låta kroppen bli akne naturligt. Du kanske undrar, "Vad äter hälsosamt, verkligen? Vilka livsmedel "äta hälsosamt" består av?" Tja, är jag här att berätta, bara du kan svara på den frågan. Fokusera på hur din hud reagerar efter du äta vissa livsmedel. Detta är ett effektivt sätt som hjälpte mig med min acne.

Nu, hur känns det tar ett steg närmare att befria dig av din akne utan att kasta ut din komplett kost?

Tre saker som kunde lämna ditt ansikte med akne, än vad du äter:

Stress: Har du saknat att något eller någon du vill vara runt mest? Tja, kan detta leda till akne. Det kan hjälpa att ta ett steg tillbaka, spendera lite tid för dig själv att diktera vad det betonar du. Oavsett hur små eller stora frågan kan vara, hålla i åtanke acne är en liten bula, därför små problem kan bli stora problem. Acne är ett stort problem.

Hormoner: Hormoner har din kropp förändras på så många sätt naturligtvis, akne kan falla i processen ibland. Det finns tillfällen dina hormoner är en fas som leder till din kropp ta hand. Om det är för den bättre eller sämre. Allt vi kan göra åt det är att låta det spela genom processen. Vad finns i din kost kan vara orsaken till förändring i dina hormoner. Mjölk sägs vara s stor sak med hormoner i kroppen.

Röra: Vi använder våra händer hela tiden. Många gånger hela dagen använder vi våra händer röra vårt ansikte. Nästa gång du fånga dig själv röra ansiktet, Påminn dig själv, dina mycket händer kan orsaka akne. Våra händer har smuts och olja som bara kommer att smitta av sig på ansiktet. Detta kommer bara att täppa till porerna. Igentäppta porer menar du kommer att spendera mer tid på att söka efter det "bästa acne botemedlet," ännu en gång.

Man behöver inte stressa om den mat du äter och inte njuta av dessa livsmedel som du gillar bara för att du orolig att aldrig befria dig av akne. Hur din kropp känsla och de reaktioner som din kropp har mot de livsmedel du äter kommer vara en stor sak att uppmärksamma. Dessutom kommer inte att fokus på stress ensam slå akne.