Akne behandlingar

Förebyggande av akne ärr

Akne ärr är i allmänhet orsakas av en skada på huden som ett resultat av akne. Detta kommer under en post effekt av akne. Acneärr skiljer sig från en person till person, men i stort sett, de kan delas in i två stora rubriker. En där extra hud vävnader är närvarande och andra där det finns en förlust av normala vävnaden.

Skrämmer med extra hud vävnader deponeras kallas upphöjda ärr eller keloid ärr. De bildas av extra kollagen som har fastställts under huden. Ibland kan dessa ärr vara större än den ursprungliga akne eller ställen och ofta sista år. Personer med mörkare hud är mer mottagliga för denna typ av ärrbildning.

När vävnaden är förlorad, är ärrbildning allmänt avses ett sjunket ärr. Dessa typer av ärr är vanligare än upphöjda ärr. Dessa karakteriseras som "gropar" på huden. Det finns ytterligare klassificering beroende på hur ärren ser ut och så vidare.

Förebyggande åtgärder är alltid bättre än botemedel. Aldrig någonsin pressa din akne vid något hjälpmedel som gör det; Det kommer att fungera som bugande frön till nya acne. Material inuti akne sprids på andra platser i kroppen och ge upphov till nya finnar.

Om du lider av klåda på akne, ta några bomull och göra det försiktigt. Om akne har något sipprar ut det, ta en antiseptisk lotion eller pulver med gasväv bit.

En annan sak är att hållas i minnet är inte plocka eller peta din ställen med några jävla instrument. Låt det vara dina egna naglar, fingrar och pincett. Bakterier på dessa till akne och kommer att producera infektionen av akne.

Försök att gå till växtbaserade skönhet tillägg än kemiskt sådana. Använd en bra olja gratis fuktkräm som en del av din hudvård regim. Tvätta ansiktet med växtbaserade ansikte tvätt som innehåller örter med desinficerande egenskaper. Försök att hålla din kost från skräpmat, kryddstark mat, konserverad eller förpackade livsmedel etc. Dessa livsmedel tenderar att producera akne i ansiktet.

Några hälsa vetenskap tror att kronisk förstoppning kommer att orsaka akne och så ärr och därför inte vara förstoppad. Du kan gå för vissa fysiska eller växtbaserade laxermedel en eller två gånger i veckan att tona upp dina tarmar. Bensoylperoxid, topikala antibiotika som klaritromycin, klindamycin är också sägas vara fördelaktigt att förebygga akne i tidigare stadier.

Försök att undvika direkt solljus faller på din hud. Tvätta huvudet ordentligt så att mjäll (även om du har) inte bör blanda ihop med den svettas och få sitta på ditt ansikte blockerar den naturliga öppningen och slutligen producerar akne. Täcka huden när du går ut och inte utsätta sig för det föroreningar och damm. Ta bad ordentligt genom att sätta desinfektionsmedel i ditt badkar vatten och använda växtbaserade tvål istället för tvål som innehåller kemikalier. Har kosten rätt ljus och försöka att balansera dina hormoner genom kost och ofarliga piller.