Akne behandlingar

Hur man bli av med pormaskar snabb

Så vad är det snabbaste sättet att eliminera pormaskar?

Strax nedanför kommer du att hitta de 3 snabbaste sätten att mycket snabbt bli fläck gratis!

Låt oss komma igång...

Blackheads är en mycket vanlig hudproblem. De förekommer oftast under puberteten när kroppen går igenom hormonella förändringar; under villkor som graviditet eller medan du tar vissa läkemedel (de med androgener) när finns det en hormonell obalans i kroppen. eller när man lider av hormonella problem som påverkar huden. Oavsett orsaken, pormaskar gör inte en vacker syn och alla dem som får dem (och de flesta av oss gör!) alltid lär sig hur man bli av med pormaskar snabbt.

Även om det tar en ordentlig och regelbundna hud vård regim att förebygga och bota pormaskar helt (nåja nästan), det finns sätt som fungerar som snabba lösningar och ger omedelbar lättnad. Dessa åtgärder kommer särskilt till hands när du vill att felfri look omedelbart.

Följande är några av de snabbaste sätten att bli av med hur man bli av med pormaskar

1. Ånga:

Ånga ansiktet eller drabbade området för att värma upp och öppna porerna. Du kan använda en ansiktsbehandling bastu, om du har en, eller bara använda en gryta med kokande vatten. Du kan lägga en handduk på huvudet så att ditt ansikte och ångaren är innanför handduken. Ånga ansiktet i cirka 8 till 10 minuter. När huden är varm och mjuk nog, ta bort Svartbrödrahuset genom att gnugga ansiktet med en ren handduk eller med extractor eller pincett om Svartbrödrahuset är envisa. Du kommer att få en ren och klar hud som är mjuk och smidig på nolltid. Var försiktig när du använder steam, det kan bränna dig om du inte är tillräckligt försiktig. Också, det kan orsaka irritation i ögonen så anser som täcker dem med ånga. Använd inte detta alltför ofta som detta kan vidga dina porer

2. Svart huvud bort remsorna:

Detta är en annan bra metod för hur man bli av med pormaskar snabbt. Det finns en mängd märken på marknaden. De har en annan grad av styrka att arbeta på lätt, tuff och envis pormaskar. Det kan ta några försök och misstag att välja en som serverar du bäst. Detta är redo att använda remsor som har vissa blackhead bort kemisk lösning på dem med en klibbig komponent. Du behöver ansöka / stick dem till det drabbade området och sedan lossnar dem att ta bort pormaskar. Men att använda endast sparsamt eftersom de är bara en quick fix. Lämna dina porer utvidgade om används ofta eller som en vanlig botemedel.

3. Tandborste:

Detta låter galet, men många människor svär av denna metod. Innan du läser på kom ihåg detta är bara en quick fix och en "sista utväg" sätt hur att bli av med pormaskar snabbt. Ta en ren, fräsch tandborste; doppa den i citronsaft och gnugga den försiktigt på det drabbade området i en cirkelrörelse. Hålla doppa din tandborste i en Väteperoxidlösning eller någon annan hud vänliga antiseptisk lösning att hålla den ren. Applicera citronsaft på borsten varje gång efter rengöring innan gnugga det på det drabbade området. Detta fungerar riktigt bra i de flesta fall men det kan skada huden om den används oftare. Håll händerna mjuka och tvinga inte pormaskar ut.

Hålla sig till en frisk hud rengöring rutin för att förhindra och effektivt bli av med pormaskar. Dessa snabba lösningar bör endast användas som en sista utväg. Det finns inget alternativ att älska och vårda din hud. Ge din hud vad den förtjänar och det kommer att gnistra med en glöd av hälsa.