Akne behandlingar

Topp 7 behandlingar för att bli av med pormaskar

Ingenting speglar din skönhet bättre än glödande, felfri, och klar hud. En liten brist stjäl inte bara bort att fullgörelse från ditt utseende men det kan också återspegla en möjligt slarvig attityd mot din hud och brist på sund och effektiv hud rengöring rutin.

Om du inte har kunnat bli av med pormaskar jämn efter användande många hudvårdsprodukter, chanserna är att behandlingen / produkter du använder är inte lika bra som de lovar att vara inte eller särskilt effektivt på din hudtyp. Pormaskar tyder inte alltid ett problem med hygien. I vissa fall pormaskar föreslå en allvarligare hudproblem eller några andra hälsotillstånd och kräver medicinsk hjälp. Om den lämnas obehandlad, pormaskar kan bli smittad och utvecklas till större pormaskar eller akne.

Det finns vissa behandlingar som har visat sig fungera effektivt på pormaskar och är tillgängliga över disk. Här är en lista över några av de läkemedel som har använts i åratal för att eliminera pormaskar.

Salicylsyra behandlingar: med en salva eller lotion med denna komponent kan hjälpa rensa tilltäppta porer och suga upp överflödig olja.

Bensoylperoxid: Med en behandling som innehåller denna komponent som en ingrediens som fungerar som en antiseptisk. Det hjälper rensa porerna och också dra av död hud. Det hjälper också med att ta bort pormaskar hålla infektionen bort.

Retinoider: Dessa inte bara rensa och lossnar den döda huden men också påverkar talgkörtlar och bidra till att minska oljeproduktionen hud, således angriper roten till pormaskar.

När du använder behandlingar med någon av dessa komponenter för att bli av med pormaskar, se till att det passar din hudtyp och förvärra inte problemet. Det är alltid bättre att prova det på en liten drabbade området innan du börjar dess fullfjädrad användning.

Om över disk behandlingar inte hjälper eller om du är den typen som går hellre av recept, se en hudvårdsspecialist som kan hjälpa dig genom att föreskriva mer kraftfulla och särskilda behandlingar enligt dina speciella problem och hudtyp. Din hudläkare (hud läkare) kan också föreslå andra sätt att behandlingar som:

Microdermabrasion: Det är en typ av exfolierande behandling där huden är föryngras genom skrubbning och ta bort det yttre lagret med hjälp av små kristaller.

Manuell borttagning: hudläkare tar bort envisa pormaskar med särskilda verktyg för att plocka ut pormaskar manuellt.

Kemisk peeling: detta är också ett slags peeling agent med hög koncentration av huden förbättra kemikalier. Den höga kemiska komponenten i dessa peeling gör det absolut nödvändigt att endast en specialist använder dem på patientens hud.

Laser och ljusterapi: denna behandling är generellt rekommenderas till patienter som har envisa pormaskar som inte svarar på andra behandlingar. Denna behandling är dyra och kräver många sammanträden. Också, det fungerar inte för alla hudtyper och det fungerar där även omfattningen av effekten kan inte garanteras. Denna behandling hjälper att bli av med pormaskar genom spännande porfyriner inom bakterierna att bryta ner bakterier väggen och därmed successivt hjälpa oroliga området att bli fria och klara av pormaskar.

Din hudvårdsspecialist är den bästa personen att föreslå rätt behandling för dig. Samråda med endast en välrenommerade och certifierade utövare som har erfarenhet i företaget sådana förfaranden. Rätt behandling hjälper dig bli av med pormaskar snabbare och med bättre effekter, för att inte nämna minimala biverkningar.