Akne behandlingar

Att bli av med pormaskar: hem rättsmedel

Huskurer... de verkar alltid fungera bättre än sånt dyrt köpta. Men, vad kan du använda från hem som kan hjälpa dig att ha tydliga hud?

Låt oss ta reda på...

Att bli av med pormaskar är absolut nödvändiga för att göra din hud ser perfekt. Inte bara det men det är också viktigt att hålla pormaskar från blir större och mer allvarliga, och att hålla infektionen bort. En obehandlad och infekterade blackhead utvecklas ofta till en smärtsam och ful finne som snart leder till ett utbrott av en akne problem.

Miljoner dollar frågan är - vad är det magiska tricks som kan göra underverk på huden och hjälpa bli av med pormaskar? Eller finns det verkligen någon magi knepen? Jo, knep för att uttrycka det rakt finns det ingen magi som sådan, särskilt när det handlar om att förebygga pormaskar. Men en vanlig, hälsosam, närande och effektiv hudrengöring rutin kan faktiskt göra underverk och inte bara ta bort men håller blackheads bort. Och du behöver inte spendera en förmögenhet på att köpa de dyra hudvårdsprodukter eller behandling kit som lovar världen och leverera... och låt oss lämna det till dem som använder dem. Det finns några fantastiska hem rättsmedel att, även om den är billig, arbetet mycket effektivt för att bli av pormaskar och med konsekvent använda hindrar dem också!

Låt oss ta en titt på några av de huskurer som har används och betrodd av många för effektivt bota denna vanlig hud åkomma.

Bakpulver är känd som ett rengöringsmedel. Blanda en tesked bakpulver med varmt vatten för att göra en något flytande pasta. Gnugga den på huden som en scrub med fingrarna i cirkelrörelse. Lämna den på att torka. Spola med varmt vatten. Regelbunden användning kommer att porerna och hjälpa ta bort pormaskar.

Gör en pasta av blanda socker och färsk citronsaft. Använda den som en skrubba på det drabbade området och tvätta bort med kallt vatten. Grov konsistens av socker hjälper till att avlägsna döda hudceller och citronsaft fungerar som ett rengöringsmedel genom att ta bort överflödig olja.

Gör en pasta av muskotnöt pulver och kärnmjölk. Gnugga den på det drabbade området som en scrub. Muskot pulvret kommer att ta bort överflödig olja och fungerar som en peeling agent och kärnmjölk hjälper lossa den döda huden och ta bort den.

Lera mask är det gamla goda sättet för att föryngra huden och det hjälper också att bli av med pormaskar. Ta en ansiktsbehandling lera som du, det behöver inte vara dyrt. Blanda med vanligt vatten eller frukt vinäger och applicera på det drabbade området. Låt det torka. Då blöt det med en fuktig svamp eller trasa och spola med kallt vatten. Regelbunden användning hjälper definitivt ta bort pormaskar genom att kontrollera överflödig olja och rensa porerna.

Blanda en tesked gurkmeja pulver med lite mjölk. Du kan också lägga till några chick pea mjöl eller sandelträ pulver till detta. Gör en pasta och tillämpa det hela det drabbade området. Gurkmeja är en stor antiseptisk och det också renar och förbättrar huden. Kikärtor blomma fungerar som en peeling agent och mjölk hjälper lossa död hud. Sandelträ pulver lägger den extra touchen och förmedlar doft samt att ge en kylande effekt.

Alla dessa huskurer fungerar mycket bra i att bli av med pormaskar, är det viktigt att välja en som bäst passar din hud. Efter nollställning i din favorit en eller en kombination, använda den regelbundet för att bota och förebygga pormaskar.