Akne behandlingar

Bota akne snabbt! Hur bota akne snabbt med enkel avgiftning metod

De flesta människor inser inte att deras akne problem orsakas av giftiga uppbyggnad inuti kroppen. Ja, du kanske tror att akne är bara kosmetiska problem som de flesta tonåringar har, men det är inte så enkelt. Du vet, acne är ett mycket större problem än så. Den orsakas av allvarlig obalans i din kropp.

Toxiner spela en stor roll i din acne bildas. Mer gifter som du har i din kropp, mer akne som kommer att visas i din hud. Det är därför det är viktigt för dig att eliminera din akne inifrån. Det första som du behöver göra är att eliminera gifter från kroppen. På detta sätt kommer du att kunna bota din akne snabbt och effektivt. Avgiftning är det bästa sättet att eliminera gifter från kroppen.

Följa denna enkla avgiftning metod för att bota din akne snabbt.

Förnödenheter som behövs:

Massor av äpplen

Avokado juicer

Vatten

Gröna grönsaker

Instruktioner:

Varje dag, behöver du massor av äpplen, 3-4 glas avokado juicer, 8 glas vatten och massor av gröna grönsaker. Se till att förbereda de sakerna i ditt kylskåp.

Fastställas att göra denna avgiftning metod för 3 dagar. Ange avsikten på dig innan du börjar hela processen. Det är bättre att du inte sluta mitt i processen senare.

Du bör vara redo att avstå från att äta regelbundna måltider för minst 3 dagar. Detta är viktigt att förhindra att någon mer giftiga ansamling i kroppen.

Varje dag på morgonen, äta minst 5 äpplen, 1 avokado glas och dricka friskt vatten som behövs. Detta kommer att fungera som din frukost.

Varje dag klockan tolv, äter sallad av gröna grönsaker, 1 glas saft som avokado, några äpplen och dricka friskt vatten som du anser nödvändigt. Detta kommer att fungera som din lunch.

Varje dag på natten, äter 5 äpplen, 1 glas saft som avokado, lite gröna grönsaker och dricka lite vatten om det behövs. Detta kommer att fungera som din middag.

Göra denna kost rutin för 3 dagar. Avvik inte från denna rutin om du känner dig fysiskt ohälsosamma i processen.

När du följer instruktionerna ovan, kommer du att kunna rengöra toxiner i kroppen och läka huden mycket snabbt. Vänligen observera att under processen, kommer du behöva utsöndrar din tarm oftare eftersom du ger mycket mer fibrer till kroppen än du brukar göra. Detta kommer att utlösa matsmältningssystemet att arbeta mer effektivt i att eliminera gifter från kroppen.