Akne behandlingar

Kemisk peeling som behandlar din akne ärr

Folk försök alla typer av olika behandlingar för att försöka ta itu med deras akne ärr men de ofta hamna frustrerad och besviken eftersom de inte fungerar så bra som de hoppades. En djupt syra peel för akne ärrbildning, men är förmodligen mer effektiva botemedlet mot de otäcka ärr och blemmor. Nuförtiden, erbjuder platser som hud vård kontor, spa och salonger djup kemisk peeling rättsmedel, som är ett uttryck för hur välkända dessa lösningar blir som ett sätt att eliminera akne.

Den djupa kemisk Peel

Den strategi eller behandling, där levande, felfri och slät hud avslöjas genom att bli av det yttersta lagret av döda hudceller som en gång var påverkade av akne kallas en djup kemisk peel-behandling. En hydroxy syra kan användas för exfolierande huden i hela detta milda tillvägagångssätt för att eliminera akne fläckar. Medan det är en mild behandling, både mild till allvarlig ärr och överdrivet röd-färgade och bruna fläckar, det kan vara peel mer effektivt helade genom djupa kemisk behandlingar. Föryngringen av din hud hy och även den minskande av brister, kommer utseendet av rynkor och linjer i ansiktet mjukas upp när utnyttja dessa typer av peeling.

Så hur exakt fungerar en akne kemisk peeling?

Trots titeln är inte din hud bokstavligen skalade genom en djup kemisk peel-behandling. Gammal hud skräp är bara tillåtet att effektivt flaga av genom exfoliering av huden. Den akne ärrbildning och spottiness, särskilt, reduceras betydligt eftersom hårsäckarna samt porerna i huden är befriade från att vara blockerad av överskjutande oljor och ansamling av döda hudceller.

Alfa och Beta peeling

Alpha-Hydroxy kemikalier och Beta Hydroxy kemikalier både fungerar som effektiva djupa kemisk peel rättsmedel för akne ärrbildning och blemmor. Överskott ansamling av olja inne i porerna i huden renas fullständigt av Beta hydroxisyror. Dock Birgitta sluta att vara irriterande för personer som har särskilt känslig hud, därför läkare generellt använder ofta alfa-hydroxi syror med tanke på att de finns i en mängd olika källor.

Den Jessner skal

Den Jessner skal är ett mycket effektivt djup kemisk peeling botemedel för individer som vill minska mycket svår acne fläckar. Element som mjölksyra, salicylsyra, etanol och resorcinol finns i denna djupa syra peel serum. Frakturer mellan din dermis inom cellulär lager och keratinocyter är tillåtna med dessa peeling. Risken för alltför peeling kan förhindras med denna särskilda skal, medan mer rättvis och ungdomlig hud är föryngrad från undersidan av den.

Med hjälp av mjölksyra

Individer som vill göra använda av en mild syra peel för akne kan prova en mild typ av AHA kallas mjölksyra. Filmjölk, särskilt består i huvudsak av mjölksyra. Förutom att vara en orsak till ärr och fläckar, kan acne också göra de yttre skikten av huden flagnande, vilket också kan förbättras med hjälp av en mjölksyra behandling. Mjölksyra fungerar mycket bra för att återuppliva huden.

Med hjälp av en At-Home behandling

Citronsyra är en annan slags AHA. Citron och apelsin kan också användas som en naturlig ledning för akne ärrbildning och fläckar. Personer som vill använda djupt acid peeling för acne hittar många alternativ och de allra flesta av dem är verkligen effektivt.