Akne behandlingar

Effektiv hem rättsmedel för att bli av med finnar

Om du kallar dem zits och finnar är det faktum att ingen vill ha dem. De kan förstöra ditt ansikte och sänka ditt självförtroende. Att bli av med finnar är ett tufft jobb som varför det är bättre att hindra dem använder naturläkemedel.

Det finns många orsaker till finnar med en orsak att vara små dammpartiklar som irriterar din hud, dammet in huden genom små porer vilket leder till en finne. En annan orsak är hormonella förändringar som sker när tonåringar växer upp, många människor gå igenom detta.

Stress är också känt för att orsaka finnar och akne breakouts beror på varje individ. Människor med fet hud är mer benägna att få finnar och för att minska oljan från att utvecklas, måste man använda receptbelagda grädde på deras ansikten.

Individer med svår akne konsultera brukar en hudläkare som sedan ger dem antibiotika och speciella behandlingar för att minska de hormoner som orsakar finnar.

Om du vill att effektivt ta bort finnar måste du först veta din hudtyp. När du vet din hudtyp dem kan du bestämma om du vill använda allopatiska och homeopatiska behandlingar eller huskurer.

Huskurer inkluderar:

-Använda växtbaserade produkter som innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att avlägsna finnar.

-Försök att dricka mycket vatten före och efter måltider. Och när du är törstig under dagen försöker dricka vatten istället för läsk.

-Du bör också titta på din kost och se till att du äter hälsosam mat som har mindre fett och dricka några färska juicer.

-Över tvätta inte ansiktet med hårda ingredienser eftersom detta kan orsaka ansiktet att bli irriterad. I stället använda mild tvål och rent vatten för att tvätta ansiktet som mest två gånger om dagen.

-Sätta grädde i ansiktet kan förvärra finnar istället använda glycerin och Aloe-Vera som kommer inte att bränna ditt ansikte istället det hjälper att minska finnar. En annan säker lösning är att använda citronsaft tillsammans med rosenvatten till det drabbade området.

-Mjäll spelar också en stor del i att låta finnar att formen på ditt ansikte. Så se till att du tvättar håret med anti-mjäll schampo på listan två gånger i veckan. Också scribe din kropp för att ta bort dammpartiklar som kanske på din kropp.

För att effektivt ta bort finne är att veta vad orsakerna kanske. Ju mer bekämpa du orsakerna till finnar desto mer framgångsrik du kommer att ta bort dem. Så försök att hålla sig till grunderna i acne borttagning och undvika att använda medicin som kan göra problemet värre.