Akne behandlingar

Hur bli av med akne finnar innan de blir större

Om du fånga någonsin en bula på ytan av huden, vet du att du är i trubbel nästa dag, eftersom chansen är stor att vad är en liten ofullkomlighet idag kommer att förvandlas till en stor finne i morgon. Istället för att dölja det, eller vänta tills det blir större att äntligen ta itu med det, är din bästa insats att agera omedelbart för att förhindra det från att bli större.

Många människor (inklusive narkosläkare från vad jag läst), har lärt mig att om de tillämpas en isbit på knölen under dess mest tidiga stadierna, försvinner helt enkelt finne nästa dag. Tja, uppenbarligen det bara försvinna inte, men det utgör inte en till en stor finne och reduceras i storlek eftersom den bryts ner på olika sätt som jag brukar gå in i detalj om här.

Denna metod på hur bli av med akne fungerar helt enkelt. Ta en isbit, och Linda in den i papper eller plastfolie. Jag föredrar mjukpapper för att inte göra mer onödigt avfall än nödvändigt, men valet är ditt. Ta denna is, och tillämpa den på det drabbade området. Håll den i ca tio minuter och inte längre, eftersom detta kan faktiskt leda frostbite, eller andra skador på huden i det omgivande området. Så upphetsad som du är med denna metod, hålla detta i åtanke! Om jag väljer för att göra det tre gånger per dag, jag först göra det så tidigt som möjligt från när jag först märkte, slutligen innan sängen, och sedan beräkna tiden mellan för andra.

Om du är riktigt orolig för något kommer in, kan du upprepa den här metoden ungefär tre gånger per dag utan mycket av ett problem, så länge du utrymme ut varje användning av flera timmar för att inte skada din hud.

Detta är ungefär lika enkelt, Billigt och effektivt du kan få med ett hem rättsmedel för akne. Till skillnad från andra hem rättsmedel för akne, detta innebär inte att göra en enda röra, gå ut och köpa konstiga oljor och ingredienser, och du förmodligen redan har det i ditt kylskåp just nu. Sammantaget har du inga ursäkter för att inte prova det, även om minst en gång. Jag kommer att berätta men jag har aldrig hittat en enda person på någon blogg eller forum som inte tycker att detta hjälpt dem.