Akne behandlingar

Tamanu olja för effekt akne behandling

Ser du den lilla lilla finne på ansiktet, och hålla på prodding den tills den spricker och snart torkar till en skorv? Tonåringar eller vuxna, vi bara inte kan motstå bryta en finne, även om vi vet det kunde vända ful. Så, om det finns en enkel och kostnadseffektiv behandling för acnes som ger dig nästan omedelbara resultat, skulle inte du vill ge det en chans?

Hört talas om tamanu olja? Det utvinns ur kärnorna i muttern från en tropisk blommande träd med samma namn. Detta träd är inhemsk till öarna i stilla bältet, platser särskilt som Tahiti, Vanuatu och Melanesien. Oljan är tjock och mörk grön färg med en rik nötaktig lukt.

Sammansättning:

Denna naturliga olja är rik på en mängd olika oljesyra och linolsyra syror. Det har också 4-phenylcoumarins, som tros vara en anti-cancer agent. De andra delarna av denna olja inkluderar calophyllolide, som hjälper till att minska inflammation och callophyllic syra som hjälper till att påskynda akne botemedel. Tamanu har också en antibiotika kallas lakton.

Fördelar:

Fördelarna med att använda tanamu olja är många.

• Främjar och återskapar vävnad snabbt sår hälsa och hud tillväxt

•Offers naturligt UV-skydd för huden

•Relieves solbränna och inflammation effekter

•Är anti-aging och anti NEURALGISK egenskaper

•Nourishes epidermala celler i huden för att minska rynkor

•Är anti-septiska, anti-mikrobiella, antioxidant egenskaper

•Kan användas för att behandla skrubbsår, skärsår, blöja utslag, solen bränner, ärr och acnes

•Kom effektivt för behandling av SKABB, psoriasis, fotsvamp, ont i halsen

Tamanu Oil recensioner

Det har varit ganska bra recensioner om denna naturliga olja på många online shopping sajter. Användare har kommenterat hur oljan effektivt har minskat acnes. De lista proffsen på denna olja som mild, kostnadseffektivt och lugnande.

På Amazon, har det fått ett genomsnittsbetyg på ca 4 +. Den mest användbara gynnsamma recension på Amazon om tamanu olja går hitåt "Jag använder inte dagligen, men använder på skärsår, biter och brännskador. Jag satte på på natten och morgonen, allt bättre! Jag sätta på en kirurgiska ärr som är 2 år gammal, och verkar vara att hjälpa med det också."

Tamanu olja var också talat om i en av Dr Mehmet Oz visar. Supermodellen Carol talade om de positiva effekterna av denna naturliga olja.

Hur man använder

Den är lämplig för alla hudtyper och kan användas direkt på ansiktet. Det är en liten sammandragning, kan det orsaka uttorkning för dem som har torr hud, så det skulle vara en bra idé att blanda det med andra oljor innan du använder den. Du kan blanda det med aprikos olja, morot fröolja, jojobaolja eller någon annan naturlig olja som du väljer. Bara ta några droppar i din handflata och massera det hela ansiktet. Ifall du använder det för att behandla acnes och ärr, försiktigt applicera oljan över det drabbade området.

Sista ordet

Tamanu olja har visat sig för att erbjuda effektiv behandling för ett antal hudproblem. Det är naturligt, är det också relativt säker att använda jämfört med starka kemikalier. Gå grönt och njuta av frisk hud med Tamanu olja.