Akne behandlingar

Hjälpa att bli av med akne genom att införa vitlök till din diet

Jag är säker på att du har alla fått veta av dina föräldrar och äldste om hälsofördelar med vitlök. Säker varje gång då du slutar med några vitlök när det är en ingrediens i en måltid, men jag vill berätta om det inte är nog.

Alla som har sagt till dig att du bör äta mer vitlök för sina hälsofördelar har varit rätt hela tiden. Genom att lägga till två små vitlöksklyftor till din diet, helst råa, och äta en vitlöksklyfta i morgonen, och en annan på kvällen, kan du se några dramatiska förändringar i din hud kvalitet och en reducerad mängd finnar och pormaskar.

Det finns en uppsjö av människor som har lidit av acne under längre tid, slutligen beslutar att lägga till två vitlöksklyftor i sin kost och se betydande förändringar i huden, från var som helst och så snabbt som en vecka, att så länge som en månad, helt enkelt genom att äta vitlök dagligen. Olika typer av hudtyper och akne har varit framgångsrikt gått bort med. Från känsliga finne benägen hud, hela vägen till vuxna fortfarande behandlar utbrott och cystisk akne, såg alla fördelarna med att äta vitlök på en daglig basis.

Det har också varit individer som har infört vitlök till kosten, och noterade att tidigare metoder och åtgärder som de försökte hjälpa bli av med akne var plötsligt mer effektivt än tidigare. En medicin som tidigare inte haft någon effekt är plötsligt mycket effektivt rensa upp akne.

Om du är en av de individer som absolut inte tål vitlök av någon anledning, finns det luktfri vitlökskapslar, som du kan ta två i stället för en färska kryddnejlika. Sådana kapslar kan hittas överallt där vitaminer köps i ditt område. De innehåller torr krossad vitlök, tjänar samma syfte som en färsk vitlöksklyfta. Naturligtvis är det starkt rekommenderat att du faktiskt förbrukar färska kryddnejlika i stället för de torkade, bearbetade alternativ.

Vitlök har en stor mängd antioxidanter i den, och det är i allmänhet en stor antiseptisk, hjälper till att döda bakterier mycket snabbt. Använder det regelbundet i måltider, eller kanske även krossa det och lägga till den i en kopp varmt vatten för att dricka på morgonen och innan sängen, resultaten kommer att vara samma. Du kommer att börja märka en dramatisk förändring i kvaliteten på din hud och din allmänna hälsa som du fortsätter att låta vitlöken utföra sina bakterier-fighting uppgifter.

Detta är bara ungefär lika enkelt som att bli av med akne kan möjligen få du skyldig dig själv att prova det.