Akne behandlingar

Med epsom salt för att bli av med akne

En hel del människor som lider av akne alltid notera att efter en fin tur till stranden, särskilt havet med dess salta vatten, de upplever en betydande minskning av mängden acne de få, men bara för en kort tid. Om du vill hjälpa bli av med din akne, och vill få att samma ocean vatten djup rengöring effekt, då du har tur, eftersom det är död enkel.

Metoden innebär helt enkelt att du blanda en matsked Epsom salt i en kopp varmt eller hett vatten. Använda denna nya blandning för att tvätta ansiktet, försiktigt skrubba. Alternativt, du kan välja att bara använda en bomullstuss för att torka längs ytan av huden. Försök att använda upp hela din hopkok för maximal effekt.

Om du väljer att göra detta under dagen, helt enkelt tvätta bort efter cirka femton minuter. Alternativt, och detta är den metod jag rekommenderar dess ökad exponering för salter, du kan lämna blandningen över natten. Innan sängen, tvätta ansiktet försiktigt bort ytan oljor, och sedan tillämpa Epsom salt och vatten blandningen som tidigare. Lämna det på huden och tvätta det på morgonen när du vaknar. Göra ena eller det andra för ett par dagar, och sedan om du vill använda tvätten både på morgonen, och på kvällarna.

De mest dramatiska förändringarna har noterats var över två veckor, men andra har börjat märka resultat så tidigt som tre dagar. Notera dock att Epsom salt fungerar genom att rita ut alla akne, vitt huvud, och svart huvud orsakar bakterier och döda hudceller på ytan av huden. Detta kan orsaka vad verkar att vara första utslag under de första tre dagarna av användning. Kom bara ihåg att detta är helt enkelt bort vad är redan där, så att senare användning av Epsom salt kommer att fungera helt enkelt att hålla porerna från blockering i framtiden.

Epsom salt tvätten har hyllats av många individer, särskilt de som har provat en mängd andra mediciner och krämer. Epsom salt har bidragit med både enkla röda knölar och pormaskar, hela vägen till cystisk akne, minska storleken, rodnad, svullnad och att hjälpa få cystor till ett huvud som är mycket snabbare än normalt. Det har hjälpt människor som lider av ett decennium av finnar, ända till de med vuxen debut akne.

Sammantaget metoden är mycket enkel, inte innebär någon konstigt att lukta eller klibbiga ingredienser som är vanliga i andra huskurer, och det har konstaterats upprepade gånger på forum och Bloggar av dess effektivitet. Om du letar efter ett sätt om hur man bli av med akne, inte leta längre.