Akne behandlingar

Vad orsakar rygg akne? en bacne botemedel som du kan börja använda idag

Vad orsakar bacne är en fråga som många människor har haft på sina sinnen nyligen. När du tänker på din kropp försök inte tänka på armar, tillbaka eller huvud som separata organ. De är alla sammanlänkade och som vi behöver våra kroppar att andas också. Det är därför vi har små porer hela våra kroppar och dessa porer hjälpa våra kroppar rena sig och bli av med gifter. Detta är vanligtvis i form av svett men vissa gifter också bort i form av urin (inte av porerna). Bacne (akne på baksidan) och acne uppstår när huden är irriterad från externa källor. Irritation kan vara i form av svett eller i vissa fall kan vi använda vissa produkter som irriterar huden och orsaka akne också.

Om du är någon med bacne, fråga dig själv hur du kan irriterande din rygg hud. Människor med tjockt hår på ryggen tenderar att använda rakhyvlar på deras ryggar och är benägna att uppleva bacne. Sådana människor behöver inte en bacne bota de rättvis behov till gå för bättre alternativ såsom vaxning som är så mycket säkrare och snabbare också. Så anser att byta den rakhyveln för en vaxning session och se hur det fungerar.

Vi tenderar att tro att bara för att produkter som tvål och kropp tvättar kallas "tvål" eller "body wash gel" de skulle vara bra för huden. Problemet med vissa av dessa produkter är att de tenderar att bestå av vissa kemikalier som kan irritera huden. Vissa tvålar är också känt att torka huden på grund av höga pH-värden. Gå för växtbaserade tvålar eftersom dessa tenderar att vara naturligt och naturlig tvål kan även bestå av näringsämnen som skulle vara välgörande för huden på lång sikt. Bara för att kommersiella tvålar luktar eller ser bra ut det betyder inte att de är bra för huden.

Personer som tränar och har överaktiva talgkörtlar på deras kroppar kan förväntas få akne och bacne också. Du vet hur vissa människor hävdar att de har fet hud och svettas mycket? De behöver faktiskt inte fet hud. De har olja körtlar i huden som är mycket aktiva. Eftersom de hjälper att smörja huden men vissa människor har talgkörtlar som är alltför aktiva har alla dessa körtlar. Ackumulering av olja i på baksidan porer kan vara en av anledningarna som du har bacne och sedan huden på ryggen tenderar att vara tjockare än huden på andra håll detta kan påverka du också. Tänk bara duscha två till tre gånger om dagen. Gå för duschtvål och använda en luffa också. Du tror att loofahs och scrubs skulle förvärra bacne men dessa är utformade på ett sätt som att de skulle hjälpa dig bli av med smuts och olja fast i dina porer som orsakar bacne. Överdriv inte ändå.

En annan faktor som de flesta tenderar att ignorera är vår kost. Om det är möjligt för livsmedel som orsakar utslag, allergier och dylikt, är bacne inget undantag. Vissa livsmedel har högt glykemiskt index vilket innebär att de absorberas av kroppen snabbare än de livsmedel som har lågt glykemiskt index. Skräpmat tenderar att ha högt glykemiskt index i motsats till naturliga och hela livsmedel. I vissa fall kan även naturliga livsmedel orsaka bacne. Mjölkprodukter, gluten, havre och vete kan leda till en bacne bryter ut. Försök att hitta substitut för dessa och se om bacne avtar. Bacne kunde även bero på en allergisk reaktion mot dessa livsmedel. Så försök att gå för ekologiska livsmedel och substitut eller sluta äta vissa livsmedel helt och hållet.

Oavsett vad orsaken till din bacne kan vara, innan du går för någon av dessa bacne behandlingar har du att vara mer övertygad om din kropp och hud. Att vara säker på din kropp skulle hjälpa dig att bli av bacne mycket snabbare och du slipper oroa dig bacne utslag heller. Har du någonsin märkt hur positiva människor verkar ha felfri hud? Det beror på att de är lyckliga i sitt eget skinn och ta hand om det genom att göra hälsosamma val i livet som påverkar deras skinn i bra sätt.