Akne behandlingar

Bli av bacne - skapa dessa nya hälsosamma vanor och bli av med rygg akne

De flesta av oss tenderar att panik minut ser vi några finnar på ryggen och vi börjar vår jakt efter den bästa hudläkare eller krämer och läkemedel som skulle hjälpa oss att bli av bacne. Visst, dessa killar är experter på vad de gör och krämer och läkemedel kan fungera men här är något du behöver tänka först: du vill att spendera en massa pengar på tillfälliga bacne behandling. Varför inte satsa på metoder som skulle hjälpa dig bli av rygg akne helt? Gå för något naturligt eftersom dessa skulle längre och de skulle vara mycket billigare också.

För er män och kvinnor som har långt hår, tvätta håret ordentligt varannan dag eller så. Du behöver inte schamponera det varje dag men ser till att det är rent av rinnande vatten genom att få bort damm, smuts och damm partiklar. Eftersom bacne uppstår på grund av irritation i huden på ryggen måste du hålla håret rent eftersom hår är sannolikt att irritera huden på ryggen. Även om det vore en bra idé att klippa håret i sommras, om du vill hålla ditt långa hår i sådant väder, sedan överväga binder det upp så att den inte vidrör ryggen.

Dessutom dela inte dina kläder med någon (särskilt på sommaren). När du delar dina kläder med dina vänner och familj, oavsett hur noggrant dina kläder kanske har tvättats, sannolikt du att få påverkas av bakterier som fortfarande är på/i kläder. Du vet aldrig om huruvida mikroskopiska bakterier spolades bort helt. Varför ta en risk alls?

Medan hygien och renlighet är viktiga aspekter som du bör tänka för att minimera dina chanser att få bacne, också betala uppmärksamhet till tvättmedel, tvål och schampo/balsam du använder. Dessa produkter består av kemikalier som kan påverka din hud och förvärra olja körtlar på huden som skulle dessa producerar talg som skulle orsaka bacne. Gå till anti-bakteriell tvål eller växtbaserade sådana. Visserligen finns det inget sätt att säkerställa att dessa inte består av bacne-orsakar kemikalier men det skulle vara säkrare att använda dessa produkter. Ju skulle rykte om sig att företag som gör dessa produkter vara beroende av typ av produkter som de producerar. Så chansen att tvålar, rengöringsmedel och schampo som tillverkats av dessa företag skulle vara mycket bättre för huden.

Tvätta din rygg är en bra idé men överdriv inte eftersom det kan irritera huden också. Använd inte skrubba eller tvålar på ryggen mer än två gånger om dagen. Ta en dusch utan att använda tvål och scrubs om du måste. Om du gillar att återfukta din rygg, göra det efter att du tar en dusch och det vore bättre om du gör det på natten. Detta skulle få två fördelar: först av allt du skulle ha duschat och rengöras ryggen av material som blockerar porerna i du tillbaka och för det andra, du skulle utsättas för mindre damm och smuts när sover i rummet på natten. Se till att duscha när du vaknar också så att du kan ta bort lotion som kan blockera din rygg porer när du kliver (om du inte duscha).

För dig som, tyvärr redan har bacne, använda äppelcidervinäger för att bli av med den. Detta är naturligt och det sägs vara mycket effektiva för att bli av bacne alltför. Använd en bomullstuss eller en bomullstuss för att tillämpa vinäger. Även vit vinäger skulle göra. Igen, var noga med att tillämpa dessa innan sova eftersom de verkligen kan lukta.

Kom ihåg att din hud är reflekterande av hur väl du tar hand om din kropp. Älska din hud och kropp om du vill bli av med rygg akne. Vara positivt om ditt liv och hälsa. Positiva tänkare har alltid klart och felfri hud. Din kropp och själ kan känna av vad du tycker om dig själv och de kommer bara att ge dig de resultat du vill ha om du är positivt om dig själv.