Akne behandlingar

Hur man behandlar rygg akne - slå dessa irriterande finnar med dessa tips!

Växa upp, har de flesta av oss haft inför den fruktansvärda scenen i våra liv där vi skulle få ett utbrott av finnar på våra ansikten varje nu och därefter. Detta är en obekväm och naturlig del av en tonårings liv, är vad värre när vi ser samma finnar på ryggen. Dessa finnar är inte skadligt men de gör saker obehagligt för oss. Ta din skjorta av på en strand framför främlingar eller framför dina vänner kan vara din värsta mardröm besannas. Vad gör det hela ännu värre är att dessa finnar gör du vill klia ryggen hela tiden. Bortsett från den "varför mig!?" fråga, en av de många frågor som du kan fundera över skulle förmodligen angående hur man behandlar rygg akne.

Till att börja med inte oroa rygg akne. Det är helt naturligt och många människor har acne på ryggen. Några av oss får dessa på våra ansikten och andra få det på ryggen. Låt inte detta få till dig eftersom de mer du stryker ut över detta, sämre du är sannolikt att känna. Du är underbar som du är och det är inget fel med din hud eller med dig. Gör detta till ditt mantra. För att titta eller må bra måste du verkligen vara säker på dig själv. Har du någonsin märkt att positiva människor sällan någonsin har hälsofrågor? Jämföra sådana människor med människor som är stressad hela tiden. Du skulle se att den senare gruppen alltid får finnar och dålig hy. Så, om du berättar din kropp du älskar det, det skulle älskar dig tillbaka och läka sig själv. Talesättet "som du gör, så skall du skörda" kan inte vara något sannare i sådana fall.

Nu, titta på din livsstil. Är du någon som dricker sprit och äter skräpmat hela tiden? Är deras tider när du inte äter någonting alls? Om ja, är du sannolikt att drabbas av rygg akne på grund av denna anledning. De av er som det in i denna kategori måste sluta fundera över hur att behandla rygg akne och inför det uppenbara: du kan ha finnar av slag i ansiktet, alltför, och det är helt på Val av dålig mat. Städa upp din kost och införliva motion, skulle proteiner (i form av kyckling, fisk och kött) och friska kolhydrater (i form av kli bröd, mjölk, friska frukter och grönsaker) hjälpa.

Personer med hälsosam livsstil får ibland tillbaka akne alltför. Detta är oftast på grund av föroreningar. Vår porerna få blockerat på grund av rök, smog och svett. Om du bor i en stad där föroreningsnivåerna är höga ta hand om din hud genom att rengöra den ordentligt. Använd en luffa för att skrubba ryggen ordentligt, men försiktigt. Om du går till gymmet (eller även om du inte) göra använda av en bastu. Bastur verkligen hjälpa öppna upp porerna och duscha direkt efter du gå till duschen skulle vara en bra idé. Sådan grundlig rengöring av huden skulle kraftigt minska dina chanser att få tillbaka akne.

Många människor gillar att visa upp sina kroppar i våren eller somrarna och så, de bär åtsittande tröjor och liknande. Medan det är inget fel med att visa upp ditt arbete, är en av anledningarna som du kan ha rygg akne att du bär åtsittande skjortor alltför ofta. I likhet med oss vår hud behöver "andas" också men tighta kläder blockerar hudens porer vilket leder till rygg akne. Inte gör det till en vana att bära åtsittande kläder och om du verkligen vill visa upp din kropp bära linnen eftersom de ser bra ut och du är mindre benägna att få finnar på ryggen.

De flesta människor söker svar när det gäller hur man ska behandla rygg akne men de förstår inte en enkel faktor: för att få dit de vill fysiskt, de måste älska sina kroppar. Tänk på det här sättet: om du har ett jobb som du verkligen inte gillar, oavsett hur mycket du får betalt, du kommer att ställas inför en svår tid gör ditt jobb och du skulle vara negativt om allt. Detta skulle ha en negativ inverkan på ditt liv som helhet, rätt? Du skulle bli cranky, irriterad och irriterad hela tiden och som skulle visa i olika aspekter av ditt liv (relationer, vänskap, din ekonomiska situation och liknande).

På samma sätt när du hittar fel i din kropp, skulle ditt sinne övertyga kroppen att det är något fel med den. Din kropp skulle släppa hormoner (stresshormoner) som faktiskt skulle orsaka rygg akne (och andra frågor). Därför älskar alltid din hud och utseende och du kommer sannolikt att se positiva förändringar också.