Akne behandlingar

Hemligheter till framgångsrik akne behandling

En sund behandlingsplan för Acne

För det mesta hem behandlingar fungerar helt tillfredsställande för pormaskar och whiteheads. De flesta drog butiker kommer att kunna förse dig med lämpliga krämer som kommer att börja ta itu med dem. Dessa behandlingar innehåller normalt bensoylperoxid som låter som om det borde bleka ditt hår! Det viktiga är att framhärda med en förnuftig regim. Det kan också vara klokt att bedöma din kost.

Följande förslag har visat sig hjälpa:

1. Försök inte att bli paranoid om att hålla inflammerade områden obefläckade. Tvätta när du får upp och igen vid sänggåendet är mer än tillräckligt.

2. När tvätt använder tvål och vatten och vara varsam med dig själv. Skura brukar hjälpa och riskerar att göra mer skada än nytta.

3. Frestelsen att klämma pormaskar och ställen kan överväldigande men motstå om för allt du är värd! Det kommer att göra saken värre.

4. Vissa kosmetika kan vara ganska fet och det är bättre att undvika dessa. Det är alltid ett säkert kort att välja de som baseras på vatten.

5. Alltid gå till sängs har tagit bort alla din make up.

6. Vissa människor har torr hud som kan verka mot också lider av akne som i allmänhet resultatet av för mycket olja i huden. Ändå använda endast en vattenbaserad mjukgörande för att här.

7. Försök att utöva ofta. Detta kommer att förbättra cirkulationen och få dig att må bättre. Dusch eller bad efteråt så att svetten inte torka på kroppen och orsaka ytterligare irritation till din akne.

8. Förvara ditt hår och hålla den ren och av ditt ansikte.

Otålighet i dessa frågor är förståeligt men behandlingar i allmänhet ta tre till fyra månader att arbeta. För mer allvarliga fall kan det ta längre tid. Kontakta du läkare för den bästa rådgivningen.

Typiska receptbelagda akne behandlingar är:-

Azelainsyra

Aktuell Anti-biotics

Aktuell retinoider

Antibiotika tabletter

Där finns en hel del smärta och bredare kropp täckning kan det vara nödvändigt att se både en hudläkare och en nutritionist. Mycket dåligt fall av akne infektion kan läkare använda behandlingar i kombination. För kvinnor kan det ibland hjälpa för att ha någon form av hormonbehandling.Naturligtvis du vill att de mediciner att arbeta i dagar men verkligheten är att det tar några månader. Bara hänga det och hålla tillämpa den behandling och medicinering.

Vad diet är det klokt att minska intaget av livsmedel som innehåller höga halter av olja och fett. Det finns ingen anledning att göra utan dessa helt men du bör äta dem bara ibland snarare den dagligen. Konsumera istället de mat som fungerar som rengöringsmedel som gröna - särskilt sallad- och massor av fiber rika livsmedel. Det finns ingen brist på råd om detta på Internet så lite fokuserad forskning kommer att skörda en stor belöning.

Inte heller förlora hjärta. Det är mycket lätt att se i spegeln varje morgon och ger vad du ser för att köra dig till djupet av förtvivlan. Men det skulle vara fel. Det finns alltid hopp och även en tur till apoteket för en pratstund med pharmacisten kommer att uppmuntra dig. Dessa saker kan övervinnas.