Akne behandlingar

Acne treatment - naturläkemedel och botemedel

Den naturliga sätten att bota akne snabbt:

Det finns många begrepp som följer relaterade till akne. I grund och botten acne är en hudproblem som uppstår till följd av överproduktion av sebum som svar på stress eller alla tillstånd som orsakar ökad oljeproduktion från talgkörtlar i huden.

Acne kan vara mer betungande eller frustrerande om det håller å frodas. Dessutom, många människor lider av kan också känna brist på förtroende för dem bara på grund av de otäcka finnar på deras ansikte och hals. Så föreslår här jag er något som du inte hittar over-the-counter eftersom detta är bortom ens fantasi. Ja! Nu ska jag berätta lite snabbt och naturliga behandlingar för akne. De kommer inte bara att hjälpa lindra dina finnar men kommer även lägga till upp till din hud lyster.

Acne uppstår till följd av igentäppta porer i på grund av talgöverskott och blockeringen är det som ger en idealisk miljö för bakterierna sitter djupt i porerna. Så är vårt mål att hjälpa dessa porer att hålla öppet. Dessutom finns det ultimata behov att klara av akne bakterier heter Propionibacterium acnes.

Här presenterar jag några naturliga behandlingar akne och hur man botar det ordentligt.

1. Drick mycket vatten:

Vatten anses vara det viktigaste innehållet i vår kropp. Det förstärker rodnad mekanismen i vår kropp och tvättar gifter bort djup från våra vävnader. Därför är det alltid sagt att vattenhalten i vår kost också måste vara mer än något annat näringsämne. Vi bör därför dricka mer än 10 glas vatten dagligen. Detta kan hjälpa blodet bort smuts och gifter från porerna i huden. Det också upprätthåller den naturliga tonen i huden och gör det glöda.

2. Äta Vitamin A rik frukt och grönsaker:

Visste du att a-vitamin är bra för reparation av hudceller? Det hjälper huden att ändra och underhålla den naturliga looken av huden. Om det finns A-vitaminbrist, vår hud inte överleva eftersom det inte går att reparera ordentligt. Det har därför undersökts att äta a-vitamin rik mat som morötter kan hjälpa uppfylla dess brist.

3. Aloe Vera för din finnar:

Jag tycker att det är den bästa beprövade naturläkemedel för huden. Det är väl känt för att döda bakterier och minskar inflammation. Så, applicera färsk Aloe Vera dagligen på huden som en mask. Vänta några minuter det tills det blir torkade. Sedan tvätta ansiktet. Du kommer att känna skillnaden.

4. Applicera honung masker minst varje vecka:

Honung mask måste tillämpas två gånger i veckan. Det är en naturlig botemedel. Som honung fungerar som ett antibakteriellt medel, tvättar det bort alla bakterier från de tilltäppta porerna. Mer än så, det ger glöd och gör att du ser vackra. Förutom att honung kan minska rodnad av med dina finnar eftersom det fungerar som ett antiinflammatoriskt medel också.

5. Multivitaminer:

Acne är något som pekar på en händelse som händer fel inuti kroppen. Huden är i princip beroende av kost. Så, är det nödvändigt att ta hand om sin hälsa genom god kost som är rik på mineraler och vitaminer. Vitamin A, C och E är särskilt nödvändiga för du färska glödande hud. Dessa kan endast erhållas genom färsk frukt och råa grönsaker. Så, undvika grädde-rika och fet mat. Börja ta råa grönsaker och frukter i stället för franska bränder och bakverk. Detta hjälper dig att kämpa mot acne.