Akne behandlingar

Bli av med akne ärr med huskurer

De flesta fall av akne rapporteras att påverka tonåringar. Detta betyder dock inte att vara en vuxen gör dig akne fri. Hemgjord akne ärr avlägsnande mildrar vanprydande effekterna av akne. Dessa åtgärder ger ett alternativ mot akne ärr som är både tillgängliga och överkomliga.

Alternativ som finns för att avlägsna acneärr ger olika resultat. Några lösningar tasking i sin ansökan och deras resultat är minimala. Ryktet om dessa åtgärder är oftast över överdrivna. Andra lovar mytiska resultat som kan vara mycket förvirrande för slutanvändarna. Lyckligtvis finns det alternativ som ger dig konkreta resultat. Några lösningar erbjuda dig snabba, praktiska och effektiva resultat.

De flesta hemlagade ingredienser för att ta bort akne ärr är lätt tillgängliga i de flesta kök. Dessa hemgjorda botemedel är fria från giftiga skadeverkningar av industriella ingredienser. De extrakt som används i dessa rättsmedel ger avgörande helande lösningar för fula ärr.

Citrus baserade rättsmedel

Citronsyra finns i grönsaker och frukt är mycket avgörande för lätta de berörda platserna. Juice från citronsyra frukter kan användas på ansikte eller huden. Detta kan vara kvar på huden under natten och sköljas av följande morgon. Om du håller denna rutin som du kan få dina ärr bleknat och har din hudrodnad tonas ned.

Citronsaft är en mycket självklara valet för din hud vårdbehov. Citronsaft har länge använts för villkor som inkluderar behandling av fläckar, acne ärr och ålder fläckar. Tillämpa citronsaft på huden ökar elasticiteten i huden samtidigt som den förbättrar sin hy och hudtoner. Denna syra steriliserar huden effektivt och matstånd bakterieinfektion som påskyndar spridningen av akne finnar.

Citronsaft har en lugnande och uppfriskande effekt när de appliceras på huden. Juice fungerar också som en naturlig toner och rengöringsmedel speciellt när kvar på huden över en natt. Om du behöver en naturlig toning effekt, är det också tillrådligt att lämna en citronskiva på huden över en natt.

Tomater är rika på vitamin A och C reserver. C-vitamin hämmar utsöndringen av talg som ansvarar för att främja akne breakouts. Bär en tomat massa mask över natten kan blekna akne ärr.

Dessa vitaminer dra huden genom föryngrande och bromsa åldrande effekt. Tomat terapin behöver gott om tid innan dess effekter kan ställa. Det är nödvändigt att upprätthålla en hudvårdsrutin regelbundet för att uppnå en hud försköna effekt.

Citron Juice Toner - denna rika källa till vitamin hjälper för att bli av fria radikaler från huden. Potent sura innehållet i citronsaft stimulerar cellförnyelsen och hjälper till att ersätta döda hudceller. Reparera skadade skinn påskyndar tillväxten av ny hud.