Akne behandlingar

Att undvika och eliminera finnar i skrevet efter rakning

För att bättre förstå varför finnar eller en akne break-outs förekommer efter rakning, vi ger du en kort förklaring; i allmänhet avser en finne en igensättning av hårsäckar som slutligen leder till en röd, smärtsam bula. Dessa gupp kan inträffa var som helst på kroppen. dock är mest sannolikt att visas i ansiktet, tillbaka, armhåla, ljumske och andra ställen på kroppen som är rakade.

För att undvika och eliminera dina lider av finnar i skrevet efter rakning, erbjuder nedan vi dig följande förslag:

Hur att undvika finnar i skrevet efter rakning.

För att undvika finnar efter rakning i blygdområdet föreslås det för att använda en bra rakhyvel (en av högsta kvalitet) samt en rakkräm eller lotion. Ljumskarna ska rakas som mindre som möjligt och du bör undvika för mycket tryck och/eller skära dig själv under rakningen. Dessa faktorer är kända för att orsaka skador till hårsäckarna vilket i gengäld kan resultera i en finne eller bryta ut av akne.

Det bästa sättet att undvika finnar i skrevet efter rakning är att inte raka. Det finns ett antal krämer på marknaden som kan användas för att ta bort hår och många kvinnor väljer för att ha håret bort av vaxning eller kirurgisk procedur.

För ytterligare information om bikini vaxning eller kirurgiska hårborttagning föreslås det för att kontakta hårborttagning i ditt område. Du kan också göra ytterligare efterforskningar på nätet och fråga dem som redan har genomgått för deras råd, varningar och förslag.

Hur eliminera finnar i skrevet efter rakning.

För att eliminera din upplevelse med finnar i skrevet efter rakning, föreslås det för att raka i samma riktning som du hår växer; därför undvika rakning i motsatt riktning. Detta kommer att minska mängden skada din rakhyvel kan orsaka dina hårsäckar.

Också, efter rakning tillämpas en bensoylperoxid eller salicylsyra gel på det raka området som en toner. Detta stöd på att stänga porerna och förhindra finnar eller acne break-outs innan de börjar.

Botemedel mot finnar i blygd för män och kvinnor efter rakning.

Finnar eller acne break-outs som uppstår efter rakning är vanligen kallat "razor bumps." För att bota Finnar i skrevet för män och kvinnor efter rakning, erbjuder vi dig följande förslag:

1. det bästa sättet att bota Finnar från rakning är att stoppa rakning. Om detta alternativ inte är önskas av dig, och rakning måste ske, föreslår vi att du använder en rakapparat.

2. om en traditionell rakblad används, föreslog vi följande; ta en varm dusch innan rakning, med en tjock rakkräm eller lotion, undvika stretching huden under rakningen och efter rakning, tillämpa en kall, fuktig trasa till området i minst fem minuter.

3. för att behandla finnar eller acne break-outs efter rakning, använda produkter som innehåller lidokain eller bacitracin. Dessa ingredienser finns i ett antal efter rakar och är kända för att förebygga klåda och irritation. Detta kommer att minska chanserna att hårsäckarna skadas ytterligare från repor.

Om du upplever okontrollerbara finnar eller acne break-outs efter rakning och inte skulle överväga alternativet att inte rakning, finns det läkemedel på marknaden som kan användas. Dessa läkemedel måste ordineras av en läkare; Därför föreslås det för att konsultera en hudläkare. Han eller hon kommer att kunna diskutera dina alternativ och ge ytterligare inblick i behandlingen av ditt tillstånd.