Akne behandlingar

Topp sju orsakerna till vuxen rygg akne

Den returnerar oftast runda ålder 30, ifall du har haft tonåring akne. Jag förstår, det suger. Denna händelse upplevs oftast av varje 1: 5 flickor i åldrarna 25 till 40. Här tillbaka några förklaringar till varför du kan ställas inför vuxen akne och några tankar om vad du kan göra om det.

1. hormonell obalans

Tillbaka akne i flickor kommer att förvärra ett par veckor eller dagar före början av perioden. Detta kan bero på de öka kvantiteterna av hormoner i blodflödet runt den tiden. Klimakteriet ger ibland dessutom finnar och akne tillbaka.

Höga nivåer av testosteron hos män utlöser dessutom rygg akne. Vilket kan vara anledningen till du ser ofta individer som lyft vikter som tar massor av mediciner som lägga till testosteron i blodet kommer att påverkas av detta.

2. oro och spänning

I dagens livsstil är att undvika spänningar och stam en utmaning av sig själv. Forskare har funnit ett samband mellan stress och acne flareups. Tryck anger sinnet för att göra högre nivåer av hormoner "androgener" och "kortisol", som stimulerar talgkörtlar att producera ökade mängder av oljor, därmed täpper porerna och orsakar hud sjukdomar, inklusive rygg akne.

Att ha förmågan att kontrollera dina priser tryck är bara en annan underbar strategi att ta bort rygg akne i hem snabbt som det är något som du kan börja befallande just nu och du inte behöver vänta dagar för att få en behandling att börja att påverka i din hud. Några sätt som jag har gjort detta naturligtvis är att meditera för några minuter om dagen också för att göra en kort yoga rutin. Det gör verkligen underverk för din hud och allmänt välbefinnande.

3. kost

Vår kost består idag av alla typer av hormon-berikade produkter, som orsakar en obalans i våra standard hormon belopp. Tänk alla dessa kött tillsammans med andra produkter som kan hällas med näringstillskott och onormal föreningar att orsaka dem att bli större, längre och smakar bättre.

Sockrade, mejeri produkten, och en massa choklad intag kan också leda till akne i ansiktet området och tillbaka. Det beror på att högre konsumtion av sådana livsmedel kan orsaka en obalans i kroppen leder till finnar. Det är inte så mycket att choklad orsakar din rygg akne, men markanta blodsockret i kroppen kasta in en obalans.

4. genetik

Om den körs i din familj, Förbered dig att hantera den värsta stöten av akne. Det upptäcks ofta att personer med en relativ blod som har tillbaka akne är genetiskt predisponerade för att utveckla den, och det kan jämväl fortsätter genom mognad. Men detta betyder inte att du måste ha finnar på ryggen för evigt. Det finns olika naturliga rygg akne behandlingar som fungerar för folk, förutom genetik eller ålder.

5. biverkningar av läkemedel

Du kan orsaka din akne omedvetet på grund av lite medicin din ta. Om du antar en viss medicinering resor din akne eller gör det värre, be gå igenom biverkningarna av medicinering och när akne är verkligen en av dem, din läkare att förskriva en distinkt medicin om möjligt.

Det finns gott om läkemedel som kommer orsaka akne hos vissa individer. Det är inte en riktigt vanlig komplikation, men det kan förekomma. Ett sätt att veta om att läkemedel eller kosttillskott utlösning utslag skulle vara att ta reda på när du började att få acne igen, eller sluta ta den för att få ett par veckor efteråt att komma tillbaka på det om det orsakar finnar att bilda.

6. odiagnostiserade sjukdomstillstånd

Ibland, är äldre rygg akne en inneboende medicinsk komplikation. Försäkra din läkare hela tiden väljer lämpliga historia av ditt tecken och symtom. Efter sjukdomen diagnostiseras och behandlingen inleds, avtar akne regelbundet.

Detta gäller också för den mat som du äter eller någon dryck som du har på en regelbunden basis. Registrera det, bör du känner att det finns något unikt när du placerar den i kroppen som orsakar din rygg akne som går för att hitta om det är gärningsmannen och hålla koll på din hud.

7. konstgjord hudprodukter

Makeup produkter, fet lotion och smörjmedel som är oljebaserade kommer att leda till igensättning av porer vilka resor akne. Konsekvent se etiketterna i de varor som du köper. Vara säker på att de är oljefri, icke-acnegenic, och icke-komedogent. Dessa hjälper öppna porerna och exfolierar huden.