Akne behandlingar

Göra dessa rygg akne orsaker vettigt?

Det har varit riktigt svårt att se exakt vad den rygg akne orsaker är. Acne har inte någon kristallklart orsaker hittills. Forskare och även läkarna har inte varit i stånd att veta den exakta orsaken till sjukdomen. Ändå finns det några få variabler som kommer att orsaka dig att få benägna att utveckla akne runt området tillbaka.

Upphöjd Androgen graden:

Experter tror att det ökade androgen belopp kan faktiskt fungera som huvudsakliga rygg akne. Androgener kommer att könshormoner som huvudsakligen kan göras av män. En liten nivå av hormonet finns i flickor också. Din kropp kan överproducera dessa hormoner vilket resulterar i skapandet av naturlig olja. Denna olja (talg) samlar in i öppningarna i hårrötterna, oftast i ansiktet området och tillbaka. Talg i extra orsakar odling av bakterier vilket resulterar i mognaden av rygg akne.

Läkarna rekommenderar sina patienter att sätta i en lätt till måttlig fysisk aktivitet till sina egna dagliga rutin. Motion samt fysisk aktivitet är erkända att öppna porerna i kroppen som hjälper att rensa huden. Perspirationing hjälper hela kroppen att utsöndra ut avfallsmaterialet som skyddar din hud från olika typer av sjukdomar, inklusive rygg akne.

När du svettas kroppen rensar och rengör huden, men du måste se till att ta en dusch för att torka bort all smuts som vuxit över tiden i huden.

Ärftliga orsaker:

Vissa studier visat att finnar i ryggen kan åstadkommas på grund av genetisk defekt. De personer vars föräldrar har fått utstå från acne innan är benägna att utveckla sjukdomen. Men finns det absolut inga bevis för ärftlig överföring av rygg akne. Men det är ett mycket bra index, det finns inte någon måste vara upprörd med någon av dina föräldrar men det är inte deras fel heller.

Livsmedel:

Stekt mat som mättade i glykemiskt index diet kan också betraktas som en av de ledande rygg akne orsakerna. Högt glykemiskt index diet innebär de livsmedel som är rika på socker. Ett bra exempel på livsmedel som har en massa socker är vit potatis, vitt bröd, kex, etc. Dessutom kan de människor som har varma (stark) livsmedel också vara benägna att växa "störning".

De som äger en balanserad kost är inte lika benägna att producera akne. Upping din daglig vattenförbrukning, med lågt glykemiskt minskar index livsmedel och lämplig personlig hygien risken för växande dessa hudproblem. Ännu, kommer du aldrig att kunna vara säker på att följa anvisningarna kommer att hålla dig helt från växer några finnar.

Överdriven svettning:

Perspirationing, efter träning eller intensiv fysisk handling, är bäst för huden och även kroppen. Men för mycket svett kan vara farligt för kroppen. Det föreslås att du bara ren bort din svett när det är möjligt eftersom bakterier förmodligen kommer att öka sin tillväxt i en sådan miljö. Här är exakt varför individer med stor hygienisk staterna är mycket mindre sannolikt att växa rygg akne. Normalt inom trettio minuter att arbeta upp en bra svett är den optimala tiden att duscha.