Akne behandlingar

Skulle du kunna orsaka din rygg akne? Upptäck vad orsakar rygg akne

Vad orsakar din rygg akne?

Vanligtvis akne börjar på ansiktet men eftersom det förvärrar det kunde visas på ryggen också. På baksidan finns det dock en massa människor som oftast drabbas av rygg akne, som jag själv under många år. Inte alla som lider av akne har finnar överallt annars, men det är fortfarande en möjlighet. Så, vad som kan orsaka din rygg akne?

Flesta av förvirring kommer från alltför många teorier om detta och att skyldige bakom rygg akne. För det mesta är det oss som orsakar våra akne, tyvärr. Vi kanske inte inser det, men några dagliga rutiner vårt är verkligen försämring och orsakar våra akne.

Här pratar vi om några breda orsaker som leder i orsakar akne och hänvisa dig, så att du kan förhindra framtida utslag från nu på.

Du kan orsaka din rygg akne

Överaktiv talgkörtlar:

Talgkörtlar är de oljeproducerande körtlar i huden. Överdriven skapandet av oljor täpper våra porerna och orsakar bygga upp bakterier som sedan leder till akne utbrott. Tillbaka akne orsakas av praktiskt taget av exakt samma skäl som ansikte akne eftersom talgkörtlar finns i hela kroppen utom palm och fotsulor. Så är det ganska viktigt att bibehålla lämplig olja kontroll av vår hud genom att undvika fet smink och andra produkter på vår hud.

God hygien:

Dålig hygien kan ofta vara vad som orsakar akne på baksidan. Det är viktigt att ha dagliga duschar för att hålla dessa porer ren. Svettning är bra, det hjälper rensa porerna, men att låta svetten torka och sitta på skinn ytan kommer att göra din hud en hel del skada. Dess mycket viktigt att ha bra hygien. Var noga med att duscha dagligen särskilt direkt efter ett träningspass. Rena kläder är också en faktor i bevarandet av hygien, inklusive ändra dina lakan och bära rena kläder. Det låter inte så mycket, men dessa små åtgärder kan vara till hjälp i att förebygga eller försämring av finnar på ryggen.

Plocka och röra akne lesioner:

Detta är verkligen aldrig lämpligt, men dess också en av de svåraste sakerna att inte göra när vi har en stor finne som bara tigger uppmärksamhet. De flesta av oss har en dålig vana att plocka, popping och röra deras akne. Inte på nästan alla sätt bör du spela med din akne.

När vi klämma en finne irriterar vi huden, orsakar huden att ta längre tid att läka sig själv och i många fall, lämnar ett ärr efter senare. Undvik popping, klämma och plocka finnar när så är möjligt.