Akne behandlingar

Hur bli av med akne - 3 steg för att rensa huden

Är du fast? Har du ingen annanstans att vända sig till? Mitt namn är Taylor Thompson, och kämpade med akne för majoriteten av mitt liv. Lyckligtvis kunde jag knäcka koden!

Idag vill jag dela med dig de 3 enkla saker som du kan börja göra varje dag, så du kan slutligen få vacker hy som du förtjänar.

Den stora nyheten är idag, detta kommer att fungera för vem som helst och för alla hudtyp! Nyckeln kommer att bli att följa allt exakt som det står skrivet, och du kommer att få bra resultat.

Kom ihåg att du bara får ut av detta vad du lagt ned. Om du inte är förenligt med mitt program, kommer det att visa i din brist på resultat.

#1. Använda 2,5% bensoylperoxid.

Det första du kommer att vilja till blick för är en produkt som innehåller 2,5% bensoylperoxid. Proactiv, Daniel Kern och jämställa alla innehåller de korrekta procent av bensoylperoxid, och du bör välja en av dessa 3 produkter.

Det finns andra produkter som innehåller högre/lägre koncentrationer av b.p., är det bevisat att 2,5 procent är den mest effektiva för att bli av med akne lesioner.

#2. Få en fuktighetskräm och använda jojobaolja.

Nu när du får tydlig, kommer du att vilja vara säker på att du använder en bra fuktkräm. Detta kommer att vara avgörande för din framgång, som att undvika detta steg kan leda till torr, flagnande och röd hud. Tyvärr är alla vanliga biverkningar om du inte korrekt återfuktar.

Många frågar mig, "hur ofta bör jag återfuktar, och när ska jag?" Bästa svaret på det är att göra så så ofta som du vill, och definitivt göra det efter det sista steget i någon hudvård regim som du är på.

För att krydda saker, rekommendera jag också att lägga en droppe jojobaolja, eftersom detta kommer naturligtvis ta fukt till din hud! Jag rekommenderar starkt det!

#3. Börja dricka vatten!

Slutligen, för att ta bort otäcka gifter från din kropp, du borde verkligen börja dricksvatten. De flesta människor får tydligare bara genom att följa detta steg! Undvika otäcka läsk, energidrycker, etc, och du kommer att definitivt märka skillnaden i din hy!

Att sammanfatta det hela:

Om du vill få en vacker hy, kommer du att vilja definitivt börja använda en bra akne behandling system.

Jag rekommenderar att du använder 2,5% bensoylperoxid, fuktgivande, och dricka mycket vatten. Gör detta konsekvent kommer definitivt kan du få den hy som du förtjänar.