Akne behandlingar

Hur att behandla akne naturligt?

Acne - akne visas inte bara i ansiktet men också på andra delar av kroppen som hakan och pannan, såväl som på baksidan. Så hur att helt bli av med akne utan att skada vår hud och hälsa? I följande avsnitt kommer vi dela med dig hur att behandla akne med naturliga material.

Behandling acne använder äggula

Äggula har en massa näringsämnen för huden, speciellt Vitamin A, som omfattar retinoider som hjälpa justera antalet hudceller produceras, och därmed förhindra igensättning porer. A-vitamin innehåller också 13 - cis - retinol som hjälper till att reglera oljan och förhindrar bakterier. Tillämpa äggula på ditt ansikte i ca 15 minuter och rena, din hud kommer kännas mjuk och fräsch.

Behandling av akne med is

Det kanske låter konstigt, men ett effektivt sätt att ta bort döda hudceller, smuts och olja är frysning dina porer. Wrap isen i en handduk och använda den för att massera ditt ansikte i ca 10 minuter, och skölj sedan med kallt vatten för att rengöra smuts. Slutligen gälla toner för att slutföra reningsprocess.

Behandling av akne med vitlök

Krossa 2 vitlöksklyftor och gnugga den på huden av akne för 5-10 minuter. Det hjälper att tömma akne plats. Men ta inte för länge eftersom detta kan bränna huden.

Behandling av akne med pepparmynta

Myntablad innehåller antiinflammatoriska olja, som är effektiva för att minska röda svullnad av akne. Du kan krossa myntablad och använda i ansiktet i 15 minuter, slutligen skölj med kallt vatten. Denna metod kan användas ofta som den inte skadar huden.

Behandling av akne med honung

Honung är en naturlig antibakteriell substans, så det kan användas för Ansiktsbehandling hudvård samt döda hud borttagning. Om du har akne och du vill ska visas vacker på den nästa dagen, bara applicera en liten klick honung på akne fläckar och sedan låta det torka naturligt över natten. Nästa dag, akne blir betydligt mindre eller till och med försvinna. Du kan använda honung som en hud care mask: tillämpa honung i ansiktet i ca en timme, och du kommer bli förvånad över hur bra din hud känns.

Behandling av akne använda tandkräm

Om det finns ingen honung i huset, kan du använda tandkräm. Du bör dock notera att tandkräm måste vara vita och får inte innehålla gel. Bara dutta på akne över natten kommer du att se en betydande effekt.

Behandling av akne använda citronsaft

Citronsaft kan användas i stället för toner för naturliga akne hudvård. Applicera citronsaft på ditt ansikte för 15 minuter hjälper ren smuts, olja och döda hudceller i ansiktet. Men Använd inte det alltför ofta eftersom citron är mycket sura, det kan göra huden känslig för solljus. Bara använda vid behov.

Behandling av akne använda farinsocker

När bad med varmt vatten, kommer att expandera dina porer. Använda farinsocker att massera ditt ansikte kommer att bidra till att tvätta bort smuts, döda hudceller och olja som täpper porerna, således huden blir smidigare och mer utvilad. Dock göra detta endast 3 - 4 gånger i månaden; annars kan det göra huden mer fet och förvärra akne.

Behandling av akne med äggvitor

Inte bara har den effekten av åtstramande huden, äggvita bidrar också till att ta bort olja lagret. Tillämpa uppvispat ägg vita i ansiktet för 15-20 minuter, huden kommer att kännas bra efteråt.