Akne behandlingar

Hur man kan minska rodnad av finnar

Hantera finnar är inte kul, speciellt när det har rodnad. Och hur man kan minska rodnad av finnar är ganska svårt. Lyckligtvis finns det tips som kan hjälpa dig bli av med finnar särskilt rodnad av det.

Följande är saker som du kan använda för att minska rodnad av finnar. De kan lätt hittas på ditt kök eller ens i din trädgård. Och dessa saker är säkra att använda utan biverkningar. Vi använder dess komponenter som är naturliga och har inte konstgjorda kemiska komponenter. Låt oss få det igång.

Yoghurt

-Yoghurt är en bra rodnad reducering av finnar eftersom det har dess surhetsgrad som bekämpar bakterier som orsakat bildandet av finnar och lindra från rodnad.

-Se till att du använder en vanlig yoghurt. Med din vanlig yoghurt, tillämpa yoghurt över hela ansiktet särskilt området där det finns finnar. Lämna yoghurt i fem minuter. Efter fem minuter, tvätta ansiktet med varmt vatten.

Aloe Vera

-En aloe vera har dess komponenter som är utmärkt att minska rodnad av finnar. Den har en "sammandragande" ingrediens som antibakteriella egenskaper som bekämpar bakterier som är orsaken till finne att bli smittade. Det har en anti-inflammatorisk komponent som minskar svullnad av finne.

-Skär aloe vera sedan få gelen från insidan.

-På natten, applicera gelen på det drabbade området där det finns finnar.

-Lämna gel för övernattning. När du vaknar på morgonen, skölj aloe vera.

Isbitar

-Tillämpa en kall kompress på webbplatsen lindrar rodnad och svullnad. Det minskar inflammation samt smärta kände.

-Få isbitar i frysen och täck den med en ren handduk. Tillämpa istillbehör på det drabbade området och låt det stanna för en till två minuter.

-Försiktighet: Låt inte isen direkt sätta kontaktallergi för det kan skada dina hudceller. Dessutom, låt inte push istillbehör över finne eftersom du kan av misstag sticka finne och kommer att göra saken värre.

Tandkräm

-Tandkräm är mycket vanligt att minska rodnad på finne. Tandkräm torkar upp webbplatsen förhindrar olja ackumuleras. Detta kommer att leda till läkningsprocessen av finne.

-Se till att tandkräm du använder är inte gel-baserade.

-Tillämpa tandkräm före sänggåendet. När du vaknar, läkning tvätta ditt ansikte och du kommer att märka att inflammationen är minskat som leder till snabb.

Gurka saft

-Gurka är ett annat val för att minska rodnad på finne. Det sägs vara ett utmärkt botemedel till hudproblem särskilt till finnar. Saft av gurka är ansvarig för att avsluta de öppna porerna vilket hindrar en täppa som leder till en annan finne bildandet.

-Extrahera saften från gurkan och tillämpa den på ditt ansikte. Lämna extraktet för tio till femton minuter.

-Tvätta ansiktet med varmt vatten.

De är några hem rättsmedel att minska rodnad av finnar. Sådana påföljder fungerar naturligtvis även om du har riktig hud hygien. Rättsmedel går hand i hand med rätt hudvård. Om du inte tar hand om din hud medan du gör rättsmedel, fungerar det inte eftersom du bara besegra syftet. Så, se till att du tar hand om din hud för att förhindra ytterligare utbrott. Och du måste alltid komma ihåg att förebyggande är bättre än att bota.