Akne behandlingar

5 enkla tips för att bli gladare på jobbet när du har akne

Det finns många vuxna på jobbet som lider av kronisk akne villkor, precis som tonåringar i skolan. Om du är vuxen, och du lider av kronisk akne villkor, blir det gemensamma för dig att känna sig deprimerad om ditt tillstånd hela tiden. Denna depression kan även leda till låg produktivitet på arbetet, som senare kan leda dig att förlora ditt jobb. Så, vara mycket försiktiga i hur du hanterar situationen. När stressen av att ha akne blandas med spänningen av tidsfristerna, kan sedan olika psykologiska problem uppstå. Här är 5 enkla tips att vara gladare på jobbet när du har akne:

1. avsluta ditt arbete så tidigt som möjligt

Din chef kommer att belöna de anställda baserat på arbete resultat. Med andra ord, om du levererar goda gärningar, då din chef kommer inte att överväga skjuter du på din akne problem. Vad handlar din produktivitet och hur effektivt du hantera varje arbete-uppdrag som är tilldelad till dig. Så, det är alltid bättre för dig att avsluta dina arbetstilldelningar så tidigt som möjligt. Du har inte tid att vänta, skjuta, skjuta eller klaga för mycket om din akne villkor. Det finns en bra karriär framför dig, och du vill inte att din akne att komma på sätt att förbättra din karriär.

2. Le en hel del andra medarbetare

Du bör försöka bygga en hälsosam relation med andra medarbetare på din arbetsplats. Ja, de kan säga dåliga saker om dig bakom din rygg, men om du har bra relation med dem, åtminstone de vågar inte göra det framför dig. Du kommer att bygga detta förhållande med ett leende. Ja, du behöver att Le en hel del andra medarbetare. Du behöver inte vara rädd om de kommer att ignorera dig eller förkastar du. Genom historien anses leende människor alltid goda människor. Leende är token av vänskap, som definitivt behöver du bygga på kontoret för att hålla glad.

3. hålla din akne problem personliga

Naturligtvis inte blanda ditt arbetsliv med ditt liv. Din akne problem är ett personligt problem. Du behöver inte bry sig om dina medarbetare med detta problem. Håll det för dig själv. Men om du har en riktigt nära vän på din arbetsplats, kan du dela ditt problem med din vän och be om hans eller hennes förslag att bota din akne problem. Men hur som helst, det är alltid bättre att hålla ditt liv separat från ditt arbetsliv. När det gäller akne, gör all forskning själv, tillämpa alla behandlingarna själv och hålla resultatet till dig. På detta sätt kommer du inte bry din medarbetare med din "dum" lite problem.

4. äta hälsosammare mat vid lunch

Sätta din egen superfoods i kontoret. Om du inte vill dricka kaffe i office cafeteria, bör du avstå från att göra det. Bara göra egna grejer på lunchen. Du behöver hälsosammare mat för din hud. Så lämna grupptryck. Du kanske vill besöka kafeterian någon gång, men du kan alltid ta din egen friska recept i en matlåda. Det kanske låter roligt, men det är roligt att göra. Observera att detta gäller endast om du inte kan hitta hälsosam mat i din office-cafeteria.

5. vistelse positiva och belöna dig själv när du uppnå något

Hålla ett positivt tänkande tänkesätt under hela din arbetstid. Naturligtvis är arbete inte alltid trevlig. Men åtminstone kan du hålla din optimism under din arbetstid. Det är inte svårt att göra. Tänk positivt. Och ännu viktigare, du ska belöna dig själv när du uppnå något i ditt arbetsliv. Till exempel när din chef berömma dig för ditt arbete, förtjänar då du en belöning. Behandla dig själv med något fint. Gå till en karaoke med dina vänner. Besök en vegetarisk restaurang. Du namn den. Bara ha kul med ditt arbete.

Dessa tips kan göra dig lycklig i kontoret, även om du har akne problem. Men viktigast av allt, om du vill vara riktigt nöjd på kontor, du måste vara villig att vidta nödvändiga åtgärder för att bota din akne helt. Detta är det enda sättet att känna verklig lycka i ditt kontor.