Akne behandlingar

7 enkla sätt att rengöra din akne irritation och rodnad

I vissa fall av akne ser du så mycket rodnad och irritation som täcker huden. Det gör din hud ser värre än tidigare. Du kanske tror att även om du har akne, det skulle vara trevligt om det finns ingen rodnad och irritation i huden, eftersom utan de rodnad och irritation, huden ser bättre ut, även när du har akne. Tja, ja, kan du göra det. Du kan eliminera din akne irritation och rodnad med dessa 7 enkla sätt:

1. Undvik att plocka, repor och röra din akne

Kom ihåg att plocka, repor och röra din akne kan spridas mer rodnad i huden. Gör det inte. Men den svåra biten är att mer irritation du har, desto mer kommer du att röra vid ansiktet. Poängen är att du måste hindra dig från att göra det. Behärska vissa självdisciplin. Om du verkligen behöver röra ansiktet eftersom det är alltför kliande för dig att bära, sedan använda baksidan av handen och röra ansiktet försiktigt.

2. Undvik försvårande din akne mer med ohälsosamma livsmedel

Mat, som jordnötter och kött, kommer att på allvar göra din irritation värre. Prova det. När du har irritation i huden, försöka äta mer jordnötter och kött, och ser du vad jag menar. De är exempel på ohälsosamma livsmedel som du måste undvika. Din hudrodnad, mer eller mindre, anslutas med mat som du äter. Det är en typ av allergisk reaktion i huden. Så, se upp för försvårande din skick med ohälsosamma livsmedel.

3. sova mer när du ser mer irritation i huden

Detta är vad du behöver mest vid denna tid av panik. Rodnad och irritation kan attackera ditt ansikte, men genom att ha mer sömn, kan du enkelt styra deras utseende. Så är vad du behöver sova mer. Stanna upp sent på natten är det sista du bör göra. Det kommer att torka ut huden och gör din irritation vanligare. Du behöver sova mer för att ge din kropp den nödvändiga resten att läka ditt tillstånd.

4. dricka frukt- och grönsaksjuicer ofta

Istället för att äta mer skräpmat, måste du äta mer hälsosam mat. Men jag rekommenderar dricka frukt- och grönsaksjuicer ofta under denna period. Kom ihåg att om du har svår akne och svår rodnad också, du måste ge din kropp den bästa näringen för att bekämpa gifter inom. Fria radikaler måste elimineras från kroppen för att återställa din hudsjukdom. Bästa frukt- och grönsaksjuice bör du dricka är äppeljuice, avokado juice och spenat juice.

5. ge din hud mer frisk luft och morgon solljus

Frisk luft och morgon solljus kommer att ge din hud viss typ av restaurering. Det kommer att hjälpa dig att öppna upp porerna och gör huden mer strålande. Med andra ord, kan frisk luft och morgon solljus omedelbart hjälpa dig att blekna bort rodnad och irritation i huden. Så på morgonen, bära en bekväma kläder och gå runt kvarteret i ca 30 minuter. Sedan, andas djupt, blunda, luta huvudet mot himlen, leende, sträcka ut händerna och omfamna solljuset.

6. Drick mer vatten

Du behöver hydrat kroppen från inom för att förhindra torr hud. Torr hud kan verkligen förvärra din akne, och det kommer att sprida mer irritation på din hud yta också. Genom att dricka massor av färskvatten under dagen, kommer du att kunna hålla kroppen hydrerad och din hud återfuktad för att hjälpa dig att göra dessa rodnad och irritation försvinner från din hud.

7. utöva din kropp

Enkla övningar kan hjälpa dig att öppna porerna och öka din omsättning och syre, som kommer för att blekna bort din irritation snabbt. Bara gör några enkla övningar kommer att göra susen. Du behöver inte göra hela bodybuilding praxis för detta ändamål, och dessutom är det inte nödvändigt för dig. Några enkla övningar gör som jogging, kör, och promenader för att hålla din kropp frisk. Det hjälper mycket för att återställa din hud hälsa också.

Så, om du vill eliminera dessa rodnad och irritation i huden, kan du bara följa tipsen ovan. "Men, vad sägs om akne? Hur kan jag eliminera det?"kan du fråga. Det bästa sättet att rensa bort din acne helt är att använda en självläkande teknik som kallas holistiska akne lösning.