Akne behandlingar

Drunkning effekten - när du inte tror du kan bota din akne

Om du inte kan simma, och plötsligt du kastas in i en pool med djupt vatten, vad kommer du göra? Du uppenbarligen kommer att få panik och du ska försöka ditt bästa för att komma ur det vattnet, som slumpmässigt flytta dina händer och ben för att hålla sig flytande. Men, ack, du kan inte simma, rätt? Således, vad du än gör, du drunknar. Någon gång, du kommer känna hjälplös och just kan längre slåss vattnet, alltså du ska "ge upp till ditt öde" helt.

Detta är drunkning effekt. Detta är vad du kommer att uppleva när du drunknar, särskilt om du inte kan simma. Men vad du inte inser är att första, du är på en pool. Det finns en massa andra människor ute, bada i samma pool som du. Andra, vattnet är inte det djupt. Det som anses normalt för de flesta människor där. Tredje, alla försöker hjälpa dig, men du bara inte erkänna dem eller ägna stor uppmärksamhet åt dem. Varför? Det beror på att du är i tillståndet av panik och du kan inte tänka rakt.

Det är mer eller mindre liknande med den erfarenhet som de flesta akne drabbade upplever. När så mycket finnar attackerar ditt ansikte, du känner dig överväldigad med sin närvaro. Du känner sig maktlösa och du inte kan göra något för att kontrollera situationen. Det bästa sättet du kan göra är att tillämpa "detta" och "att" behandling slumpmässigt på huden, i hopp om att du äntligen kan få av din situation. Men det blev värre. Du blir ännu mer hjälplös och rädda. Du kan inte tänka rakt.

Men vad de flesta akne drabbade inte förstår är att det finns så många människor som är villiga att hjälpa dem att lösa sina problem. De är de människor som bryr sig om dig. Dessa människor vill du Visa din skönhet till världen. Men du hålla å försumma dem. Du hålla å avvisa deras hjälp. Du drunknar i din egen värld, i din egen rädsla. Du tror att din situation har blivit hjälplös, och du kan inte återställa den. Du tror inte att du kan bota din akne.

Men uppenbarligen du har fel. Akne, oavsett hur svår den är, kan botas. Du behöver bara veta det rätta sättet att göra det. Men viktigast av allt, du måste hålla ett öppet sinne för nya möjligheter att bota din akne. De är dina hjälpare. De hjälper dig att komma ur vattnet och spara. Du vet, det är omöjligt för dig att inte kunna bota din akne, eftersom akne inte är din naturliga tillstånd. Din hud är tänkt att vara acne-fri; vara felfri, klar och vacker.

Så, när du förlorar till synes ditt hopp mot klar hud, du bör komma ihåg detta: det finns massor av människor simmar i samma pool som du, och vattnet är inte det djupt. Det finns massor av bra behandlingar som du kan använda för att bota din akne, och din akne är faktiskt inte så svårt att slå. När du börjar förlora din tro att bota din akne, använda dessa tips för att återställa din tro och hopp för klar hud:

1) gör inte slarvigt försök "denna" och "att" behandling utan noggrant övervägande. Ändra din hudbehandling alltför ofta gör bara din akne sämre.

2) ta en titt på de människor som bryr sig om dig: familj och vänner. Inte ta dem för givet. Ta deras råd graciöst.

3) föreställa sig en värld full av skönhet för dig att omfamna, inte en värld av mörker som kommer att hålla dig drabbades. Tänka positivt om dig själv och hålla förväntar sig bäst av dig.

4) sjunga en sång av beröm och tacksamhet, för du har fått möjlighet att vara tacksam för din skönhet.

5) ändra din livsstil till en hälsosam livsstil.

6) Använd ett komplett naturliga system för att rensa din akne, istället för att bombardera huden med droger och receptfria läkemedel som innehåller ohälsosamma kemikalier för din kropp.

7) Läs mer om metoden holistic rensa akne fullständigt och permanent, att eliminera orsaken till din akne istället för att bara slåss din akne symptom.