Akne behandlingar

Honung, en söt behandling för huden

Honung klibbiga sirap att bina göra när pollinerande blommor, är en söt behandling för din hud. Honung är en naturlig antibakteriell antiseptisk som kan göra underverk för din acne och acneärr. Dess näringsämnen och mineraler som vitamin B, järn, mangan, koppar, kalium och kalcium när den tillämpas på ditt ansikte, ger dig en tydlig, glödande hy. Honung kan användas för att behandla en mängd olika andra hudproblem såsom rosacea, eksem, hyperpigmentering, psoriasis och keratos pilaris.

Honung har antibakteriella medel som dödar bakterier och bidra till läkning. När den tillämpas direkt till akne breakouts eller finnar honung kommer att döda infektionen orsakar bakterier och främja läkningsprocessen. Således att minska utseende mer finnar, och rensa upp befintliga. Detta börjar processen för att uppnå tydliga hud.

Glukonsyra Funna i honung är en naturlig PH regulator och rengöringsmedel. När tillämpas på huden fungerar syra för att lysa upp hy. Det gör detta genom kvällen ut hudtoner, bleknande ärr och belysning åldersfläckar. En gång neutraliserat din hud kommer att ha en färsk glödande utseende.

Näringsämnen i honung fungerar som en Fuktighetsbevarande medel att hålla huden fuktig. De drar fukt till huden ytan av huden fylla i rynkor och fina linjer. Det jämnar ut hudens utseende att göra det färska och glödande.

När du använder honung för din hud, är det bäst att använda naturliga rå Obehandlad honung för att få maximal nytta. När honung värms genom pastörisering kan det förlorar dess anti-inflammatoriska egenskaper.

Fördelarna med honung för din hud

Acne: Den naturliga antibakteriella egenskaper av honung kan döda akne på plats och förhindra ytterligare finnar.

Åldrande: Använda honung för att bromsa åldrandeprocessen med hud-saving antioxidanter.

Hy Boost: Honung är fuktgivande och lugnande för färska glödande hud.

Porerna: Honung klargör huden av unclogging porer och dödar bakterier och oönskade bakterier.

Hur du använder honung på huden

Honung kan användas ensamt eller tillsammans med många andra vanliga ingredienser runt huset som citron, havregryn, mandel, kanel, olivolja och bakpulver.

Hur man använder honung för akne ärr

Det bästa sättet att använda honung för att behandla akne ärr är som en mask. Kombinera honung med yoghurt, eller citronsaft, mynta och basilika och tillämpas på huden. Lämna ca 30-45 minuter. Lämna masken på för längre tider ge honung tiden för att arbeta sin magi.

Hur man använder honung för klar hud

Det bästa sättet att använda honung för att främja klart frisk glödande hud är som ett rengöringsmedel. Blanda honung med tvål, eller havregryn och massera blandningen in huden i flera minuter.

Hur man använder honung för Acne

Du kan använda honung som en mask över hela drabbade området för att använda honung för akne eller du kan sandskädda på finnar som en plats behandling.

Förfarande för att använda honung på huden

Att använda honung på ditt ansikte tvätta händer och ansikte med ett milt rengöringsmedel.

Tillämpa honung direkt på ditt ansikte med en borste eller fingrar i en cirkelrörelse. Det är bäst att inte använda för mycket så kan du undvika droppande.

Skölj efter önskad tidsperiod och tillämpa fuktkräm

Använda honung flera gånger i veckan för att uppnå en ren, frisk, glödande hy.