Akne behandlingar

Hur man väljer anti acne kräm som ger dig resultat utan biverkningar

Acne är ett vanligt problem bland tonåringar och även vissa vuxna. Det finns tusentals produkter som påstår sig bota den för dig. Du vet av erfarenhet att inte alla produkter är desamma. Att hitta en som fungerar för dig tar några experimentera, så här är några sätt att hitta rätt anti acne kräm för dig.

Att välja naturliga över syntetiska

Det är välkänt att naturliga produkter för alla typer av hudproblem är bättre än kemiska produkter. Här är varför du inte bör gå för kemiska och syntetiska produkter:

De kräver att du kan använda dem flera gånger om dagen

Konstgjorda medel kan orsaka din hud att torka för mycket. Om du har torr hud, kan använder sådana produkter endast överdriva problemet

Det finns större möjligheter för allergiska reaktioner med kemiska produkter

Inte alla kemiska baserade anti acne produkter är det dåligt för din hud. Vissa är tillverkade av kvalitetsingredienser, men det skulle ta evigheter och en massa pengar att ta reda på de som är bra. Om du är övertygad om att naturliga akne produkter är bättre, då här är ingredienserna bör du titta efter:

Lavendelolja - det anses vara den mest effektiva remover av akne

Aloe - är en mångsidig växt som kan användas i form av muntliga och grädde

Vulkanisk aska - den kan absorbera gifter mycket lätt från du hud

Även med produkter som påstår sig vara naturliga, måste du vara säker att de verkligen har naturliga extrakt. Om du ser saker som "naturen identiska" i listan över ingredienser, är det bättre att undvika dem.

Anti-inflammation

Om din hud är särskilt känslig för krämer och du har allergier, kan du hitta att ansiktet sväller något eller du har brinnande känslor när du tillämpar dem. Om du har ett problem, måste du:

Att hitta krämer som har anti inflammatoriska egenskaper

Är specifikt avsedda för människor som har allergier hud

Bäst anti akne grädde kommer förmodligen inte har några biverkningar på dig. De med anti inflammatoriska egenskaper är oftast dyrare än vanliga produkter. Men om de kommer att fungera för dig, är det väl använda pengar.

Att hitta rätt grädde

Om du inte har experimenterat innan med anti akne krämer, kan du behöva experimentera med dem lite. Detta betyder inte att du måste köpa ett dussin flaskor till och prova dem alla. Här är vad du kan göra:

Gå online och välja några naturliga anti akne krämer eller rengöringsmedel

Se vilka som ger dig provtagningar, dvs små påsar att prova

Köp några av dem och använda dem en eller två gånger varje

Efter detta vet du som ger dig de bästa resultaten. Att kunna titta på några produkter innan du betalar för en är en av de största fördelarna när du köper anti akne grädde online. Ibland kan samma företag har olika produkter inriktad på olika typer av hud, så det blir lättare att handla.