Akne behandlingar

Acne vård och lösningar

INTRODUKTION

Acne är en av de vanligaste hudvård problem som påverkar självförtroende av människor över hela världen. Men mestadels vanliga under tonåren, kan akne påverka vissa individer under hela sitt liv. Orsakerna till akne är multi fakultet. Genetik, hormoner, oljeproduktion, bakterier och inflammerade överbelastade igentäppta porer är de viktigaste faktorerna som är inblandade i acne kommer-gjort bildandet. Effektiv acne behandlingar effektivt bör inriktas på de kontrollerbara komponenterna av akne - bakterier, oljeproduktion, inflammation, och tilltäppta porer. Förutom pustler akne behöver akne benägen personer också ta itu med efterverkningarna av akne. Acne behandlingar måste därför också blekna mörka hyper pigmenterade ärr som följd akne inflammation.

Ha en klar uppfattning om orsakerna till akne och skilja mellan de olika behandlingsmöjligheter är nödvändigt för plocka rätt botemedlet, och njuta av dess fördelar av tillfredsställande och glädja din hudvård klienter.

VANLIGA ORSAKER TILL ACNE

Orsakerna till akne är komplexa. Ett antal faktorer bidrar till uppkomsten av akne lesioner, med ofta åtföljer pormaskar och whiteheads.

Akne drabbar människor från alla åldrar, alla kön och etnicitet. En kombination av genetisk predisposition, hormonell obalans, användning av olämpliga kosmetika, stress, miljögifter och användning av vissa mediciner kommer att bidra till akne breakouts.

Akne resultat från bakteriell aktivitet och ansamling av talg och döda hudceller på ytan. Ansamling av uppbyggd i porer skapar den perfekta förhållanden för multiplikation av bakterier, vilket förvärrar tillståndet. Människor som har fet hud är mer benägna att uppleva akne problem på grund av överdriven talgproduktion.

TYPER AV AKNE

Pormaskar/öppna komedoner: visas när öppnandet av pore blockeras med olja och döda hudceller. Svart utseende är resultatet av oxidation som ger materialet i hårsäcken typisk svart utseende.

Whiteheads / stängd komedoner: Whiteheads uppstå när öppnandet av pore blockeras helt. Hårsäcken fylls med olja och döda hudceller som ger intrycket av en något förhöjd vitt huvud.

AVANCERADE AKNE BEHANDLINGAR

Ibland, kommer att akne episoder vara så svår att en konsultation med en läkare eller en medicinskt utbildad estetiker blir nödvändiga. Majoriteten av at-home rättsmedel kommer att räcka för att ge du klar hud men om en hormonell obalans eller ett medicinskt tillstånd är att skylla för uppkomsten av finnar, din klient kommer att vara i behov mer allvarlig medicinsk kvalitet lösningar.

NATURLIGA AKNE RECEPT

Här är en enkel och mycket effektiv anti-akne honung mask:

Två matskedar ekologisk honung

Två matskedar mjölk

Saften av en citron

En matsked vanlig yoghurt

Äppelcidervinäger är också bra för akne drabbade. Det reglerar pH-värdet i huden och ger mild exfoliering. Ofiltrerade äppelcidervinäger är den bästa sorten. Här är ett recept att prova:

En del av organiska och ofiltrerade äppelcidervinäger

Tre delar vatten

Använd denna vätska som en tonic - lämna den på din hud för fem till tio minuter och tvätta ansiktet ren. Återanvända flera gånger varje dag tills du ser finnar börjar försvinna.

Den sista ingrediensen som vi kommer att nämna är kanel. Kanel har kraftfulla antibakteriella egenskaper, liksom. Det levererar fantastiska resultat för din hud i kombination med honung. Mask receptet innehåller:

Halv tesked kanel

Halv tesked muskot

En matsked av ekologisk honung

En tesked citronsaft (tillval)

Citronsaft är en utmärkt källa till vitamin C. Det renar och lättar på huden. Citronsaft är ofta används för behandling av mörka fläckar och ärrbildning. När den används i kombination med anti-akne ingredienser, kan det leverera underbar fördelar för huden, förbättra hy och stimulera produktionen av kollagen.

Möjligheten att diagnostisera och ge rekommendationer för akne drabbade är oerhört givande. Åkomma av akne är en som sträcker sig över en bred åldersgrupp och är gemensamma för båda könen. Det är allmänt utbredd.

Med rätt kunskap om akne, kan man vara på väg till intelligent rådgivning personer på:

Behandlingar för att hjälpa klara upp akne

De bakomliggande orsakerna till akne

De mest lämpliga produkterna att använda

När de bör ses av en hudläkare eller läkare

Behandlingsalternativ till de Stocka porerna

Att uppnå en tydlig, ungdomlig, lysande, celebrity-worthy hy.