Akne behandlingar

Att välja en akne ärr blekning grädde

Acne är en olycklig del av livet men det har inte bo med dig för evigt. Den goda nyheten är att det finns massor av alternativ när det gäller behandlingar. Ärr kan behandlas från bekvämligheten av ditt eget hem tack vare en akne ärr blekning grädde.

Blekning krämer

Dessa är bland de vanligaste OTC-läkemedel kan du hitta. En blekning grädde fungerar genom att minska tonen i mörka fläckar på huden. Detta döljer effektivt ärret ur sikte. En kemikalie som heter hydrokinon gör allt detta möjligt. Dessa blekning krämer kan köpas utan recept.

Vara säker på att du plocka upp en akne ärr blekning grädde som har en två procent koncentration av hydrokinon. Denna dosering bör vara tillräckligt för de flesta. Men kan en hudläkare ordinera en som innehåller en fyra procent koncentration. Kontrollera alltid etiketterna innan du betalar i kassan.

Blekning krämer är lätt att hitta och är lätt tillgänglig på ditt lokala apotek. Det finns flera företag som lagt ut dessa produkter på marknaden. Mer ofta än inte, finns det krämer med ytterligare fördelar som huden vitare och UV-skydd. Om du känner inget behov av dessa, kan du alltid gå för de mest grundläggande.

Hudtonande krämer

Som blekning krämer kan dessa varianter också köpas utan läkarrecept. Denna typ av akne ärr blekning grädde kan eller kan inte innehåller hydrokinon beroende på tillverkare. Andra aktiva ingredienser inkluderar kortikosteroid och tretinoin. Alla dessa ingredienser arbeta tillsammans för att uppnå samma resultat.

Dessa krämer har visat effektiv på att bli av med akne ärr. Med regelbundna resultat börjar du se goda resultat inom 30 dagar efter användning. Det finns många märken att välja mellan och varje lägger lite extra för bättre hud.

Vissa krämer har en återfuktande effekt som hindrar din hud från uttorkning. Andra lägga ett lager av solskyddsmedel för att skydda huden mot skadlig strålning. Detta hjälper till att dölja en akne ärr bättre samtidigt hålla din hud ser bra ut och känna sig fräsch. Det finns även ingredienser som dölja tecken på åldrande på huden.

Dessa är bara några av akne ärr behandlingar på marknaden idag. Det finns säkert många fler alternativ när det gäller akne ärr blekning grädde. Även om tillgängliga utan recept, fortfarande rekommenderar att du Rådgör med din läkare först innan användning av någon av dessa lösningar.